Телескопичните товарачи от серията NEW AG

03 май 2018
Агротехника
0
6939
1 2 3 4
 

Предлагат лесен достъп до напълно нова и шумоизолирана кабина с оптимална видимост, джойстик JSM, разположен върху подвижен подлакътник, двойно действащи бутони DSB и още много екстри в полза на земеделския производител

Търсите ли машина, която ви предлага ефективност, производителност и комфорт? Телескопичните товарачи от серията NEW AG, създадени за извършване на товаро-разтоварни дейности в земеделското стопанство, са направени точно за вас.

Проектирани за комфорт, тези машини предлагат лесен достъп до една напълно нова и шумоизолирана кабина с оптималната видимост, джойстик JSM, разположен върху подвижен подлакътник, двойно действащи бутони DSB и още много екстри в полза на земеделския производител.

Земеделците вече познават наложилите се на пазара модели MLT 737-130 PS+, MLT 733 - 105, MLT 733 - 105 LSU, MLT 741- 140 V+, които са специално проектирани за ефективност на разходите и по-точно за намаляване на крайния разход за придобиване на машината (TCO) чрез намаляване на консумацията на гориво с 5% и чрез оптимизиране на поддръжка на машината (по-дълги сервизни интервали, централно смазване и др.).

Гамата от доказалите се вече на пазара NEW AG машини се разшири с още нови модели които също ще бъдат в полза на земеделския производител. Моделите MLT 730 - 115 V CP, MLT 733 - 115, MLT 733 - 115 LSU и MLT 940- 140V+. Новият MLT 730-115, с капацитет от 3 тона и височина на повдигане 7 метра, е оборудван с M-Varioshift трансмисия (двустепенна хидростатична) и се предлага в два модела, единият от които е по-компактен с ширина 2,06 м и височина 2,14 м.

Диапазонът се допълва от друг модел, MLT 733-115, със или без хомологация на трактор и бутална LSU помпа. MLT 733-115 и MLT 733 - 115 LSU са отличен избор за първа инвестиция за потребители, желаещи да открият многобройните приложения на селскостопанския телескопичен товарач. Тези подемно-транспортни средства ви позволяват да се справяте ефективно с товари до 3.3 тона и 6.90 метра.

Това са машини, проектирани за комфорт и производителност, които ви осигуряват повече от достатъчно мощност, благодарение на двигателя Deutz от 116 к. с. и хидродинамичната трансмисия. Четиристепенната скоростна кутия Powershuttle предлага добър диапазон от скорости за оптимална производителност при всякакви дейности. Диференциалът с ограничено приплъзване и просветът от 44 см са идеално пригодени за интензивна употреба в земеделието. MLT 733-115 също е оборудван с хидравлична зъбна помпа от 104 л/мин, а MLT 733 - 115 LSU е оборудван с хидравлична зъбна помпа от 150 л/мин. И двата модела се предлагат стандартно с гуми подходящи за работа в земеделското стопанство.

Моделът MLT 940- 140V+ е вариантът за първа инвестиция за потребители, които търсят перфектната комбинация между висока мощност и производителност. С височина на повдигане от 9 м и капацитет от 4 тона, тази машина ви дава възможност да оптимизирате пространствения си капацитет, като складирате материали на максимална височина.

Товарачът ви осигурява комфорт при работа на трудни терени и ви дава перфектна мощност благодарение на двигателя Deutz от 136 к.с. и безстепенната трансмисия M-Vario Plus. Диференциалът с ограничено приплъзване, просветът от земята от 41 см и хидравличната помпа от 270 л/мин са идеално пригодени за интензивно употреба в земеделието.

На БАТА АГРО ще бъде представен и още един нов модел от продуктовата гама на Маниту. Това е мотокарът MC18, който предоставя по-голяма видимост и по-ниски нива на шум. С обща ширина 1450 мм и височина под 2 м при версията Buggy, мотокарът MC18 предлага на потребителя оптимална видимост по време на операциите по управление, благодарение на новия панорамен остъклен покрив без метална конструкция. Тази иновация позволява наблюдението на товара по време на цялата операция по повдигане. Той се състои от две закалени стъкла, разделени от пластмасово фолио (създаващо ламинирано стъкло). Тази комбинация гарантира, че операторът е защитен от падащи предмети, отговарящи на изискванията на стандартите за безопасност ISO 6055 (FOPS). За да осигури на потребителите още по-голям комфорт, "двойното" покритие се състои от здрава, твърда секция и гъвкава изолирана секция, която гарантира намаляване на шума. Само с 79 dB в кабината, операторът работи в оптимални условия, докато средната стойност на пазара е 86 dB.

"В тясно сътрудничество с нашия инженерингов офис ние сме проектирали ултра компактен мотокар, който позволява на фермерите лесно да се придвижват по пътищата. Това е продукт, който е идеален за градини и разсадници, работещи понякога в трудни терени. С обща цена на притежание сред най-ниските на пазара, можем да кажем, че с MC18 сме преоткрили мотокара за работа на всякакъв терен!", казва Патрик Ларидан, маркетинг мениджър на Lift Truck & Product Development.

Универсалност

MC18 е с клиренс 30 см, най-висок на пазара на компактни мотокари. Това му дава по-голяма гъвкавост на всички типове терени и значително облекчава работата при препятствия. Височината на пода, достъпна без стъпала, се запазва благодарение на оптимизирането на компонентите на двигателя на машината и позволява на оператора да влиза и излиза от кабината без усилие.

MC18-4 предлага възможност за превключване от двуколесно към задвижване на четирите колела, независимо дали машината работи или не. Режимът за задвижване на четирите колела дава на MC18 подобрена управляемост и тяга. При преминаване към управление с 2 колела, операторът може да достигне скорост от 25 км/ч и да увеличи производителността. Това означава, че разходът на гориво се намалява с 12,5% в цикъла на работа. Максималният му капацитет е 1,8 тона, а максималната височина на повдигане 5,50 м. Този модел е създаден, за да улесни достъпа до двигателя чрез капак, разположен точно зад седалката на оператора. Потребителят може да провери различните нива, без да се налага да повдига кабината или да има специални инструменти.

Новият MC18 е създаден и проектиран да намали общите разходи за притежание. Компактният му двигател с мощност 26.5 kW оптимизира разхода на гориво. Консумирайки 3.5 л/ч, MC18 е най-енергийно ефективният компактен мотокар на пазара. Благодарение на оптимизираната превантивна поддръжка интервалът за смяна на хидравличното масло е разширен до 2000 мч.

*Име:
* E-Mail:
* Код:
Въведете кода от картинката
* Коментар:
Още от Агротехника
15381
0

Престижната австрийска марка трактори LINDNER влиза на българските ниви Фирмата предлага иновативни решения в средния мощностен диапазон от 76 до 144 к.с. Фирма УНИВЕРСАЛ-НВГ гр.

5976
0

Компанията за анализ на почвите Teralytic пусна ограничен брой безжични почвени сонди, които трябва да бъдат доставени във времето за засаждане през сезон 2019.

5121
0

Световна премиера в Германия на комбайните Axial Flow 250 Не просто машини, а интелигентни решения за печеливш агробизнес Американският гигант Case IH,

4176
0

Ани Димитрова, по материали на Future farming Улавянето на неблагоприятни промени в растежа и качеството на растенията вероятно ще стане много по-лесно и много по-евтино благодарение на UPS и

36342
0

Възможностите ви позволяват да купите употребявана машина, но не искате да сбъркате Поглед и анализ отвътре ви дават германски специалисти, които разглобяват един Claas Axion 920 до последното

Още от Фермер
63
0

Течен тъмен шоколад на българската биокомпания Хармоника спечели награда на Great Taste Award. "Тъмно кафяв цвят и шоколадов аромат, прекрасно топящ се вкус и изненадващо мека, кремообразна текстура.

153
0

Рязко са намалели тютюнопроизводителите в Гоцеделчевско, съобщава Кмета.бг. Например в най-голямото село в общината - Брезница тютюнопроизводителите тази година са само двама от близо 4000 жители.

198
0

Летни разядки и сосове като доматен сос с босилек и домашен кетчуп ще са фокус на утрешното издание на Фермерския фестивал пред земеделското министерство.

378
0

Ще преобладава слънчево време. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места, главно в северните райони на Западна и Централна България ще превали и прегърми.

1449
0

ДФ "Земеделие" започна изплащането на финансовата подкрепа по схемата на минималната държавна помощ de minimis, съгласно Регламент (ЕС) 1408/2013. Това съобщиха от пресцентъра на ДФ "Земеделие".

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Сигнал за открито мъртво бебе е подаден вчера в 14,48 часа в полицията в Хасково, съобщиха от ОД на МВР в Хасково. Съобщението е подадено от депото за битови отпадъци намиращо се на сметището край село Гарваново. При работата си, служители от депото са открили трупа на новородено бебе. Назначена е аутопсия.

Броят на потребителите на интернет в Китай е достигнал 802 милиона в края на юни, което е с 3,8% повече в сравнение с шест месеца по-рано, сочат данни от доклад за развитието на интернет в страната, съобщава bulgarian.cri.cn. Благодарение на увеличението, процентът на достъпност до интернет в страната е достигнал 57,7, като 26,

Подготвящият се за трета мисия на Международната космическа станция японски астронавт Соичи Ногучи написа в Туитър, че най-важното нещо в космоса е тоалетната и правилното й използване, съобщава сайтът РИА Новости. "Едно от най-важните умения в орбита е правилното използване на WC-то!" Към своето съобщение японският астронавт пусна и илюстрация.

Отговор:Най-подходящите култури са бобовите, тъй като обогатяват почвата с азот. На същото място може да засеете зелен и зрял фасул, грах, бакла, леща и др.
youtube video
Към галерията с видеа