Телескопичните товарачи от серията NEW AG

03 май 2018
Агротехника
0
5490
1 2 3 4
 

Предлагат лесен достъп до напълно нова и шумоизолирана кабина с оптимална видимост, джойстик JSM, разположен върху подвижен подлакътник, двойно действащи бутони DSB и още много екстри в полза на земеделския производител

Търсите ли машина, която ви предлага ефективност, производителност и комфорт? Телескопичните товарачи от серията NEW AG, създадени за извършване на товаро-разтоварни дейности в земеделското стопанство, са направени точно за вас.

Проектирани за комфорт, тези машини предлагат лесен достъп до една напълно нова и шумоизолирана кабина с оптималната видимост, джойстик JSM, разположен върху подвижен подлакътник, двойно действащи бутони DSB и още много екстри в полза на земеделския производител.

Земеделците вече познават наложилите се на пазара модели MLT 737-130 PS+, MLT 733 - 105, MLT 733 - 105 LSU, MLT 741- 140 V+, които са специално проектирани за ефективност на разходите и по-точно за намаляване на крайния разход за придобиване на машината (TCO) чрез намаляване на консумацията на гориво с 5% и чрез оптимизиране на поддръжка на машината (по-дълги сервизни интервали, централно смазване и др.).

Гамата от доказалите се вече на пазара NEW AG машини се разшири с още нови модели които също ще бъдат в полза на земеделския производител. Моделите MLT 730 - 115 V CP, MLT 733 - 115, MLT 733 - 115 LSU и MLT 940- 140V+. Новият MLT 730-115, с капацитет от 3 тона и височина на повдигане 7 метра, е оборудван с M-Varioshift трансмисия (двустепенна хидростатична) и се предлага в два модела, единият от които е по-компактен с ширина 2,06 м и височина 2,14 м.

Диапазонът се допълва от друг модел, MLT 733-115, със или без хомологация на трактор и бутална LSU помпа. MLT 733-115 и MLT 733 - 115 LSU са отличен избор за първа инвестиция за потребители, желаещи да открият многобройните приложения на селскостопанския телескопичен товарач. Тези подемно-транспортни средства ви позволяват да се справяте ефективно с товари до 3.3 тона и 6.90 метра.

Това са машини, проектирани за комфорт и производителност, които ви осигуряват повече от достатъчно мощност, благодарение на двигателя Deutz от 116 к. с. и хидродинамичната трансмисия. Четиристепенната скоростна кутия Powershuttle предлага добър диапазон от скорости за оптимална производителност при всякакви дейности. Диференциалът с ограничено приплъзване и просветът от 44 см са идеално пригодени за интензивна употреба в земеделието. MLT 733-115 също е оборудван с хидравлична зъбна помпа от 104 л/мин, а MLT 733 - 115 LSU е оборудван с хидравлична зъбна помпа от 150 л/мин. И двата модела се предлагат стандартно с гуми подходящи за работа в земеделското стопанство.

Моделът MLT 940- 140V+ е вариантът за първа инвестиция за потребители, които търсят перфектната комбинация между висока мощност и производителност. С височина на повдигане от 9 м и капацитет от 4 тона, тази машина ви дава възможност да оптимизирате пространствения си капацитет, като складирате материали на максимална височина.

Товарачът ви осигурява комфорт при работа на трудни терени и ви дава перфектна мощност благодарение на двигателя Deutz от 136 к.с. и безстепенната трансмисия M-Vario Plus. Диференциалът с ограничено приплъзване, просветът от земята от 41 см и хидравличната помпа от 270 л/мин са идеално пригодени за интензивно употреба в земеделието.

На БАТА АГРО ще бъде представен и още един нов модел от продуктовата гама на Маниту. Това е мотокарът MC18, който предоставя по-голяма видимост и по-ниски нива на шум. С обща ширина 1450 мм и височина под 2 м при версията Buggy, мотокарът MC18 предлага на потребителя оптимална видимост по време на операциите по управление, благодарение на новия панорамен остъклен покрив без метална конструкция. Тази иновация позволява наблюдението на товара по време на цялата операция по повдигане. Той се състои от две закалени стъкла, разделени от пластмасово фолио (създаващо ламинирано стъкло). Тази комбинация гарантира, че операторът е защитен от падащи предмети, отговарящи на изискванията на стандартите за безопасност ISO 6055 (FOPS). За да осигури на потребителите още по-голям комфорт, "двойното" покритие се състои от здрава, твърда секция и гъвкава изолирана секция, която гарантира намаляване на шума. Само с 79 dB в кабината, операторът работи в оптимални условия, докато средната стойност на пазара е 86 dB.

"В тясно сътрудничество с нашия инженерингов офис ние сме проектирали ултра компактен мотокар, който позволява на фермерите лесно да се придвижват по пътищата. Това е продукт, който е идеален за градини и разсадници, работещи понякога в трудни терени. С обща цена на притежание сред най-ниските на пазара, можем да кажем, че с MC18 сме преоткрили мотокара за работа на всякакъв терен!", казва Патрик Ларидан, маркетинг мениджър на Lift Truck & Product Development.

Универсалност

MC18 е с клиренс 30 см, най-висок на пазара на компактни мотокари. Това му дава по-голяма гъвкавост на всички типове терени и значително облекчава работата при препятствия. Височината на пода, достъпна без стъпала, се запазва благодарение на оптимизирането на компонентите на двигателя на машината и позволява на оператора да влиза и излиза от кабината без усилие.

MC18-4 предлага възможност за превключване от двуколесно към задвижване на четирите колела, независимо дали машината работи или не. Режимът за задвижване на четирите колела дава на MC18 подобрена управляемост и тяга. При преминаване към управление с 2 колела, операторът може да достигне скорост от 25 км/ч и да увеличи производителността. Това означава, че разходът на гориво се намалява с 12,5% в цикъла на работа. Максималният му капацитет е 1,8 тона, а максималната височина на повдигане 5,50 м. Този модел е създаден, за да улесни достъпа до двигателя чрез капак, разположен точно зад седалката на оператора. Потребителят може да провери различните нива, без да се налага да повдига кабината или да има специални инструменти.

Новият MC18 е създаден и проектиран да намали общите разходи за притежание. Компактният му двигател с мощност 26.5 kW оптимизира разхода на гориво. Консумирайки 3.5 л/ч, MC18 е най-енергийно ефективният компактен мотокар на пазара. Благодарение на оптимизираната превантивна поддръжка интервалът за смяна на хидравличното масло е разширен до 2000 мч.

*Име:
* E-Mail:
* Код:
Въведете кода от картинката
* Коментар:
Още от Агротехника
2601
0

Те са неделима част от технологията на прецизното земеделие Представяме ви най-съвременни системи на водещи световни фирми за оптимално подхранване на културите Общоприетите практики за управление

1944
0

Сеялката е най-важната техника, която осигурява успеха при прилагането на почвоопазващото земеделие Сеитбата е най-важният фактор, влияещ върху прорастването на семената и укрепването на растенията

3078
0

Фермерите търсят алтернативи при решенията си за нова техника, за която ще инвестират не малко пари

4284
0

Предстоящи онлайн търгове Дата на откриване: 11 юни Дата на затваряне: 18 юни 2018 Ден на инспекцията: събота 16 юни от 9.00 до 15.00 часа Повече от 75 трактора и селскостопанска техника в този търг!

12105
0

Световната иновация пренася до 15 кг препарати и обработва 10 дка за 15 минути Диана Ванчева Летяща новост за иновативна растителна защита на БАТА АГРО тази година е SY141HR .

Още от Фермер
4437
0

0 Първото изискване е, короните на дърветата да са редки. 0 Второто, сянката от тях да пада върху кошерите само по обедните и следобедните часове, а не целодневно, съветват специалистите.

1548
0

Завихрило се торнадо изплаши жителите на Кюстендил и село Копиловци, след което последва пороен дъжд и градушка. Хората споделят, че началото на бурята е започнала със силно въздушно течение и

4914
0

В кои случаи ще могат да се въвеждат и небиологични животни в едно стопанство Ще им се отпускат пасища Зайците да могат да се отглеждат биологично предвижда проект на допълнение в Наредба N1 от 2013

1161
0

През нощта над по-голямата част от страната времето ще е предимно ясно. В сутрешните часове над крайните източни райони ще се образува ниска слоеста облачност. Утре ще преобладава слънчево време.

5589
0

Лешниковият хоботник развива има едно поколение през годината. Възрастните бръмбари се появяват към края на май и през юни. Първоначално нагризват листата,

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

В коя Моравия са проповядвали светите братя и участвали ли са в покръстването на българите? Въпреки епохалните заслуги на Кирил и Методий и техните ученици, и до днес учените спорят за основни факти от живота им. Едната причина, разбира се, е, че те са живели много отдавна - преди близо 12 века, но другата е, че има много заблуди,

Сърбящият обрив не е чиста алергия. При 50% причината за пристъпа остава скрита. Един вид е наследствен. Най-популярната закачка с дерматологията е, че не съществуват болести на кожата. Зад остроумието обаче не стои оптимистичната новина, че кожата е суперздрав орган, както би си помислил неспециалист.

Народният театър получи няколко статуетки С пищна церемония бяха връчени наградите "Аскеер" в Театъра на армията. Изгряваща звезда беше Веселин Петров. Поддържаща мъжка роля взе Малин Кръстев. Наградата за водеща мъжка роля отиде при Захари Бахаров. Поддържаща женска роля е за Ани Пападопулу, а водещата женска роля е за Мария Стефанова,

Отговор:Едногодишното дръвче се реже до 50-70 см над почвената повърхност. По този начин се провокира израстването на странични клони около централния клон на 30-60 см от повърхността. В първите години се...
youtube video
Към галерията с видеа