Няма снимка Може ли корела да живее с вълнисто папагалче?
0
3510

* Пита Нина Красимирова от Своге Корелите са едни от най-миролюбивите папагали така че в една волиера или достатъчно голяма клетка спокойно и без конфликти може да живеят едновременно няколко птици

Тесен аквариум = агресивни рибки
0
3627

Как да изчислите оптималната плътност Едно от най-важните условия за отглеждане на декоративни рибки е да не ги тъпчете в аквариума. Първо, им трябва определен обем вода за физическото им

Имунизационен календар за котки
0
11124

Котето може да получи първите си ваксини след 8-ата седмица Ветеринарният лекар ще ви направи календар за имунизация на котката: Между 2 и 4 седмица за простуда. На 2 месеца за панлевкопения.

И кучетата, и котките имат любими зеленчуци
0
10026

Например на кучето си може да давате цвекло - както сварено, така и сурово без никакъв проблем. По-добре е да го давате в суров вид с добавка на растителна мазнина - така ще се усвоят по-добре

Няма снимка
0
324

Създайте ѝ подходящи условия на отглеждане Неслучайно наричат декоративната рибка Микроразбора галакси или Celestichthys margaritatus цветен вихър в миниатюрно телце.

Няма снимка
0
351

* Започнете с почистване на аквариума и направете профилактичен преглед Предварително напълнете съд с вода, в който костенурката ще чака, докато почиствате аквариума й.

Няма снимка
0
369

* Осигурете му подходящ дом, стриктна хигиена и вкусна храна В зоомагазините има различни клетки за дребни животни. Трябва ви именно такава с малки разстояния между пръчките Ако са по-големи,

Няма снимка
0
801

Специалистите твърдят, че дневният сън е естествен за папагалите. Птиците са дейни и оживени преди обяд. Пикът на активността им е в периода 10.00-12.00 часа.

Няма снимка
0
2961

Ако кучето се отглежда при оптимални условия и се храни балансирано, няма причина за безпокойство. С подобна ситуация се сблъскват много стопани на кучета. Има такова понятие - т.нар.

Няма снимка
0
756

А защо морско свинче? Ами защото то е винаги готово за игра. Освен това е предан приятел и непретенциозно за отглеждане. Още една причина за избора ви е, ако и апартаментът ви не е достатъчно голям.

Няма снимка
0
351

Декоративните зайчета трудно понасят течението и студа. Затова, ако случайно зайчето ви се намокри дори докато пие вода, непременно го подсушете със суха кърпа. Опасността да изстине е много голяма.

Няма снимка
0
1917

Истината е, че няма никаква връзка Вероятността от възникване на заболявания на млечната жлеза или на матката при кучетата е еднаква и при раждалите, и при нераждалите.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Тормозът продължава от 2 г. Гергана не иска да ходи на училище. Това каза пред bTV Мария, майка на малтретираното момиче в ямболското училище "Христо Смирненски". Припомняме, че в края на миналата седмица се появи видеоклип, на който се вижда как маскирани четвъртокласници бият момичето. Водихме я и в спешното отделение.

Шефът на Върховния административен съд Георги Колев казва още: * Няма нужда да се съкращават съдилища, те работят отлично * След края на мандата ми няма да остана в съдебната система * Надявам се следващият председател да е номинация на пленума на ВАС - Г-н Колев, неотдавна чествахте 10 г. от създаването на административните съдилища у нас.

Георги Караманев, зам. главният редактор на списание “Осем”, получи една от наградите в тазгодишното издание на конкурса “Южна пролет” за романа си “И додето се раждат лъчите”. В него той разказва историята на големия български фотограф Йордан Йорданов - Юри (1940-2009). Най-престижните ежегодни награди за дебют в българската литература бяха

youtube video
Към галерията с видеа
БИБЛИОТЕКА НА ФЕРМЕРА
Как да се справите с къртицата Как да се справите с къртицата

Има вредители, които неизменно могат да се повяват в градината ви независимо от това дали отглеждате зеленчуци, овошки, лозя, или дори имате само зелена морава и цветя. Сред най-опасните от тях ...

За хоби градинарите: Грижи за градината след цъфтежа За хоби градинарите: Грижи за градината след цъфтежа

За най-запалените почитатели на вестник "Хоби фермер" на разположение е новата ни електронна книжка "Грижи за градината след цъфтежа" - вече и със sms.

За хоби градинарите: Грижи за градината през пролетта За хоби градинарите: Грижи за градината през пролетта

За най-запалените почитатели на вестник "Хоби фермер" на разположение е новата ни електронна книжка "Грижи за градината през пролетта" - вече и със sms.