Правят печелившо земеделското производство

Независимо дали е голяма, средна или малка фирма, местен производител или просто ентусиаст, решил да се посвети на земеделието, всички те имат обща цел - да бъдат печеливши предприятия. Професионалистите в сектора вече знаят - технологиите при тракторите предначертават 100 % техния профил на работа. Оран, сеитба, култивация, транспорт, събиране на реколтата, използване на челен товарач - всеки професионалист ще реши как да използва трактора. Какъв е отговорът на DEUTZ FAHR?

Серия 9 на DEUTZ FAHR

С 9-та серия инженерите на DEUTZ FAHR са разработили ултра модерен, високо интелигентен, с висока мощност трактор, който улеснява и ускорява дейностите, благодарение на уникалния експлоатационен комфорт, автоматичните рутинни функции и най-иновативните технологии. Всичко това при най-ниска консумация на енергия. 47 000 лумена LED работно осветление, кабина MaxiVision 2, 12.8-инчов i-Monitor 2 и изключително иновативно оборудване за прецизно земеделие (GPS системи), високоефективни двигатели от 295 до 336 к.с. с TTV безстепенна трансмисия за прецизни скорости от 0.2 до 60 км/ч, при редуцирани (икономични) обороти на двигателя, ново разработена предна ос с окачване и със сухи дискове на спирачките за максимална сигурност. 12 000 кг максимален капацитет на повдигане на задния навес и лесен достъп до точките за подръжка. Всеки отделен компонент на 9-та серия е изключително иновативен и възможно най-добрият на пазара.

С 9-та серия DEUTZ FAHR предлага три изключително балансирани и много атрактивни, мощни трактора, модели с които фермерите и контракторите могат да постигнат изключителни резултати.

Серията включва моделите:

Модел 9290 TTV - 293 к.с.

Модел 9310 TTV - 310 к.с.

Модел 9340 TTV - 340 к.с.

И като говорим за комфорт на работа нека видим какво влагат създателите на Серия 9 в това понятие?

Кабината Maxi Vision е на механично окачване с впечатляващ интериор: седалка на въздушно окачване с подлакътници, климатик, многофункционален подлакътник, регулируема конзола за управление, дигитално табло, предна щора,телескопични огледала. Кабината разполага още със заден отварящ се прозорец, два броя отварящи се врати, комфортна седалка с подлакътници, както и с предпазен колан.

И ако и вие сте чували сентенцията, че земеделието не е това, което беше - то тракторите от 9-та серия на DEUTZ FAHR са красноречивото потвърждение. Да, с тези машини вие ще правите модерно, технологично и високопроизводително земеделие.