Предлагаме ви бърза и лесна рецепта за вечеря за дните когато не ви се ще да се въртите много в кухнята.

Продукти: 4 парчета пилешки гърди, 4 скилидки чесън, 4 суп. лъж. кафява захар, 4 суп. лъж. зехтин, сол, млян черен пипер, подправки по желание

Месото се измива добре и се подсушава. Чесънът се изчиства и се прекарва през преса. Леко се задушава на тиган с малко количество зехтин.

Отсртанява се от огъня и се добавят кафявата захар, сол и черен пипер и зелени подправки по желание.

Загрейте фурната до 180 градуса. Застелете тавичката за печене със станиол или хартия за печене, които предварително сте намаслили.

Поставете месото върху станиола и полейте със сместа от чесън, захар и подправки. Печете 15-30 минути, в зависимост от размера на пилешките гърди.

Сервирайте с гарнитура от задушени картофи или ориз.

Добър апетит!