Агрогуми Belshina се предлагат от няколко месеца на нови, по-ниски цени, съобщи официалният вносител на беларуската марка за България и Гърция и дилър за Албания и Турция - Геотрейдинг АД. Дружеството дава 1 г. гаранция за шарката на протектора и до 5 г. за фабрични дефекти.

Агрогумите Belshina са надеждни, дълготрайни и на достъпни цени. Предназначени са за трактори, комбайни, тороразпръсквачки, вършачки, косачки, други двигателни и самоходни селскостопански машини, както и за ремаркета с капацитет от 9 до 12 т.

Геотрейдинг предлага гуми Belshina с различни размери, като продуктите от един размер са с различен брой слоеве и отговарят на нуждите на клиентите от аграрния сектор.

Шарката е разработена по съвременните тенденции и норми за конструкцията на гуми за селскостопански машини, отговарящи на съответните изисквания за радиалните гуми. Така се осигурява високо самопочистване и сцепление, ниско контактно налягане, минимално съпротивление при въртене, позволяващо намаляване на разхода на гориво.

Беларуският завод произвежда над 300 вида размери гуми за трактори и селскостопански машини, камиони, мощни самосвали, промишлени, пътностроителни машини, автобуси и леки коли. Близо 90% от произведените от Belshina гуми са радиални. Те се продават в над 70 страни в света.

За агросектора Геотрейдинг предлага висококачествени холандски смазочни продукти Rymax, подходящи за всички видове трактори. Дружеството предлага, както масла за двигатели, така и хидравлично и трансмисионно масло. Второто е подходящо за всички трактори, които се нуждаят от един смазочен продукт за хидравличната система, скоростната кутия, диференциала, мокрите спирачки и съединителите. Всички продукти с марка Rymax се произвеждат от висококачествени базови масла и добавки, изцяло съобразени с бързоразвиващия се пазар в световен мащаб.

Маслата Rymax и агрогумите Belshina можете да намерите в сервизните центрове на Геотрейдинг АД- ProAuto в квартал Горубляне в София и в град Етрополе.