Компания ATG (Alliance Tire Group) на изложението EIMA в Болоня ще изненада посетителите с решения за земеделието на бъдещето.

Сред новостите, обещани от компанията, са най-новите гуми Improved Flexion (IF), Very High Flexion (VF), Heavy Duty (HD) и Severe Duty Solid (SDS), предназначени за широк спектър агромашини. Те осигуряват индивидуални решения за големи натоварвания и тежки условия на работа, както и максимална производителност и ефективна защита на почвата.

Например гумите Alliance 354 AGRIFLEX+, предназначени за големи самоходни пръскачки са създадени с използването на най-новата технология VF (Very High Flexion) и са способни да издържат на с до 40 на сто по-високо натоварване в сравнение със стандартните гуми или стандартно натоварване с намалено с 40 на сто налягане в гумата.

Alliance 376 IF MULTISTAR е гума с голям обем, предназначена за комбайни и прибираща техника, цистерни и тороразхвърлящи машини. Технологията IF (Improved Flexion) в размер 10.50/50R32 позволява на тази гума да издържа на до 20 на сто по-високо натоварване в сравнение със стандартна гума.

372 AGRIFLEX от Alliance е серия гуми с голям обем за съвременни трактори и комбайни с висока мощност. Благодарение на технологията аIF (Improved Flexion), тези гуми са способни да носят с на 20 на сто по-високо натоварване в сравнение със стандартните гуми при препоръчителното налягане на въздуха.