Новият комутационен терминал ProfiClick за пръскачките на Amazone предлага още повече комфорт на обслужване за фермери, които управляват своите навесни пръскачки модели UF, UG и UX със специфичния за машините терминал Amaspray.

ProfiClick е снабден с различни бутони и клавиши за удобното управление на функцията на щангите и кормилото на пръскачките.

Специално за коригиране наклона на щангите или ръчните корекции на кормилото, на разположение има въртящи превключватели, които, благодарение на разположението си в средата над растерната функция могат да се обслужват "на сляпо" по време на пътуване. Освен това предимство при терминала ProfiClick е чрез лесно превключване от автоматично на ръчно управление да се улеснява значително карането назад в зоната на обръщане или по склонове. Всички обслужващи елементи са разположени ергономично и са свързани директно с една функция.

По този начин водачът може да се концентрира върху управлението. Всякаква информация за комутационния терминал ProfiClick, както и за всички продукти на Amazone, може да се намери при официалния представител на марката за България, фирма Рапид КБ.

Електрохидравлично управление чрез циркулация на масло

ProfiClick се използва в комбинация с опцията оборудване Профисгъване 1.

По този начин изместването във височина, сгъването и разгъването, сгъването от една страна, редуцирането и преместването на наклона на щангите се управляват електрохидравлично чрез обща циркулация на масло. Предимство на това оборудване освен лесното обслужване е и че за работата на пръскачката на трактора е необходим само един просто действащ уред за управление и безнапорен обратен тръбопровод. Всичко това осигурява лесен монтаж на ProfiClick на обслужващия терминал Amaspray. Всички обслужващи елементи са разположени ергономично и са свързани директно с една функция.