Трябват ви пари за подготовката за зимата, за ремонта, за наближаващите именни и рождени дни в семейството?

Не мислете повече, тъй като от кредитна компания Мини Заем ви предлагат страхотни есенни отстъпки!

Как да се възползвате от отстъпките на небанковата финансова институция?

От 11.10 до 31.10.2018 г. кредитна институция MiniZaem.bg стартира есенна кампания, от която всеки, който се нуждае от допълнителни финансови средства, може да се възползва.

Условията за кандидатстване са напълно стандартни и познати, но ако кандидатствате за кредит в рамките на промокампанията ще се възползвате от страхотни есенни отстъпки .

Питате се какви са отстъпките?

Мини Заем предлагат два вида бързи кредити - кредит до заплата и кредит на вноски. Ако усвоите своя заем в рамките на есенната кампания и изберете кредит до заплата, отстъпката от разходите по кредита ви ще е 20%. А ако ви е нужна по-голяма сума и кандидатствате за кредит на вноски, то отстъпката, която от кредитната компания ви предоставят, е 15 %.

Лесно, бързо и с добри отстъпки!

Няма абсолютно никакво значение дали сте редовни клиенти, или никога досега не сте били клиенти на компанията. Достатъчно е просто да заявите онлайн своя заем от 11.10 до 31.10.2018 г., да изберете вида кредит, който искате, и можете да се възползвате от 15% или 20% отстъпки от разходите по кредита.

Искате ли поне веднъж да не смятате и пресмятате дали да отделите пари за подготовка за зимата, за ремонта на дома или колата, или за почивката, за която семейството ви жадува отдавна?

Тогава не му мислете много, а се възползвайте от страхотното промоционално предложение на Мини Заем и вземете бърз онлайн кредит.

Не забравяйте! Кампанията е в ход от 11 - ти и приключва на 31.10.2018 г., а отстъпките са 20% за кредит до заплата и 15% за кредит на вноски!