Няма снимка Френският булдог се възпитава лесно
0
12816

Френският булдог е порода малко домашно куче. Породата е резултат от смеска от XIX век между наследници на булдози, внесени от Англия, и местни френски мишеловни кучета.

Морското свинче се къпе рядко
0
4707

Не по-често от веднъж или два пъти годишно Специалистите са на различно мнение за това кога и колко често трябва да се къпе морското свинче. Някои дори смятат, че то може и въобще да не се къпе.

Ново коте в дом с възрастна котка
0
7785

Как да ги запознаете, че да има мир вкъщи Котките са териториални животни и затова запознанството между възрастна котка и ново малко коте трябва да се направи внимателно.

Миловидният шар пей е роден лидер
0
12969

Това куче не се разбира с други животни Всички харесват миловидния шар пей, но не всички знаят, че това е бойна порода кучета, селекционирана в Китай преди 3000 години.

Няма снимка
0
1647

Сложете в терариума ѝ инфрачервена лампа В терариума на игуаната трябва да има източник на инфрачервена светлина. По този начин тялото й ще може да изработва така необходимия й витамин D3.

Няма снимка
0
4599

В хранилката винаги трябва да има просо Специалистите препоръчват в хранилката на домашните ви птички постоянно да има просо. Няма опасност от предозиране - птиците сами усещат какво количество да

Няма снимка
0
12240

Тези животни имат развит майчински инстинкт Котките, както и много стадни животни, имат развит майчински инстинкт. По този начин природата се е погрижила за оцеляването на котетата,

Няма снимка
0
2232

С възрастта тя потъмнява Червенобузата костенурка е лесно разпознаваема. Характерната й червена (понякога оранжева) ивица започва от очите й и продължава по тила.

Няма снимка
0
2781

Мъжкият канар "разгръща" своята песен само когато се чувства уверен и в безопасност. В противен случай ревностно отстоява своята територия. Изберете по-просторна клетка,

Няма снимка
0
7668

Хигиенните навици се изграждат с търпение Необходимо е да подходите с много любов, търпение и постоянство, за да изградите необходимите хигиенни навици на малкото кученце.

Няма снимка
0
2133

Може да разболеете рибките Рибите са студенокръвни животни - телесната им температура е същата като на заобикалящата ги среда, т.е. на водата. При отглеждането на аквариумни рибки трябва да се

Няма снимка
1
3735

Лесна адаптация в 10 стъпки От 10 дни имаме ново папагалче - Ричи. Когато някой от семейството се приближи към клетката му, то започва да потреперва и да диша учестено.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов изрази съгласие с призива на президента да се пази "радиомълчание", докато тече конкурсът за придобиване на нов изтребител за българската бойна авиация, предаде БНР. "Не е логично да се говори за който и да е от четирите самолета в момента. Това би могло да се изтълкува в следващия момент,

Журналисти така изкривиха фактите и очерниха България за убийството на Виктория Маринова в Русе, та стигна чак до ООН в лицето на генералният й секретар Антониу Гутериш. Това каза пред журналисти в Правец зам.-вътрешният министър Стефан Балабанов. "Нашето общество има нужда да разграничава фейковете от обективната журналистика.

Европейската комисия почете днес с едноминутно мълчание паметта на журналистите Дафне Каруана Галиция (Малта) и Ян Куциак (Словакия), загинали в последната година заради своите разследвания по съмнения за корупция. Тази сутрин комисията разпространи изявление по повод годишнината от смъртта на Галиция.

Въпрос изпратен от читател:

Кога се бере зимната круша?

Отговор:Късните сортове се берат в техническа зрелост, която настъпва по-късно през есента. Беритбата трябва да е съобразна и с климатичните условия. Ако има опасност от ранни мразове, плодовете се прибират...
youtube video
Към галерията с видеа