Какви мерки да вземете срещу къртицата, сляпото куче, мишките, поповото прасе и охлювите, може да научите от книжката с изпитани рецепти, която ви предлагат “Български фермер" и “Хоби фермер”

Има вредители, които неизменно могат да се повяват в градината ви независимо от това дали отглеждате зеленчуци, овошки, лозя, или дори имате само зелена морава и цветя. Сред най-опасните от тях безспорно са къртицата, сляпото куче, мишките, поповото прасе и голите охлюви.

Представете си купчинки почва върху иначе перфектната ви зелена морава. Или пък младите току-що показали се кълнове на зеленчуците наядени и прекършени. Листата на красивите ви цветя надупчени и изядени.

Всички тези повреди са причинени именно от тези неприятели, които могат да нападнат и да причинят сериозни вреди както по културните, така и по декоративните растения, а също така и да доведат до неприятни гледки в градината.

В повечето случаи не е трудно да познаете вредителите, които са причинили тези бели, особено опитните градинари. По-сериозен обаче е въпросът как да се справите с тях.

В книжката с изпитани рецепти, която ви предлага "Български фермер" и "Хоби фермер", може да намерите решения, които да ви помогнат да се справите с възникналите проблеми. Ще научите кои капани помагат срещу полските мишки и кои срещу къртиците, полезни ли са електронните и соларните уреди, които се предлагат, какво може да се предприеме срещу защитените къртици, имат ли тези вредители естествени врагове и как да се привлекат в градината, а също така и още много полезна информация.

Търсете в пунктовете за продажба на вестници до изчерпване на количествата.

Купете на място и на адрес: София, бул. "Цариградско шосе" 47, Полиграфически комбинат, тел.02 942 23 47

Можете да поръчате и онлайн на mediamall.bg