Необходими продукти: 600 г. пилешки гърди, чушка, 3 бр. кисели краставички, глава лук, 200 г. гъби, морков, няколко стръка магданоз, 3 супени лъжици олио, 3 супени лъжици масло, заквасена сметана- 200 г, 50 г. топено сирене, черен пипер, сол.

Начин на приготвяне: Пилешките гърди се измиват, почистват от ципите и се нарязват на хапки или жулиени. Запържват се в сгорещена смес от олио и разтопено масло до златисто. Чушката, лукът, гъбите, киселите краставички  и морковът се нарязват и се прибавят към месото. Долива се малко вода за да се задушат зеленчуците и омекнат. Прибавят се сметаната и топеното сирене, разбърква се добре за да се разтопи сиренето и преди да се свали от огън, ястието се подправя със сол, черен пипер и накълцан магданоз.