Оптиком получи високо отличие за най-добър дилър в Европа от руския производител на комбайни Rostselmash. Това стана по време на световна конференция на дилърите на Ростселмаш, която се провежда в момента в Австралия.

Наградата връчи лично Валерий Викторович Малцев, Генерален Директор на Rostselmash.

Севдалина Даева, Търговски директор в Оптиком, заяви по време на връчването на наградата:

“Благодаря за наградата от целия екип на Оптиком! За нас това е голямо признание за положения труд и успешната съвместна работа през изминалите 2 години! Заедно върнахме доверието на българския земеделец в бранда Ростселмаш и доказахме, че машините му са еквивалент за световно качество и отлично обслужване. Заедно тази година постигнахме значим ръст в продажбите, което говори много за успешното завръщане на Ростселмаш по българските полета. И това е само началото на нашето ползотворно партньорство!”

Екипът на Оптиком, официален дилър на Rostselmash за България, не скри радостта си от получената награда.

Веселин Генев, управител на Оптиком ООД, сподели:

“За нас това не е просто признание за добре свършена работа, а и отговорност да бъдем още по-прецизни в работата си по отношение на точност на доставките, добра обезпеченост с резервни части и отличен сервиз, както и гъвкави схеми на финансиране, които да дадат възможност на още повече земеделци да оборудват стопанствата си с нова и надеждна прибираща техника.”