За всекиго по нещо: опитване на всеки щанд е утрешното предложение на фермерския фестивал по повод семинар за бъдещето на фермерските пазари, организиран от Биоселена, който ще се проведе в същия ден. 

Посетителите ще могат да опитат разнообразната есенна продукция – сирене, мляко, плодове, зеленчуци, сокове, сладка, разядки, както и ръчно направени бонбони от плодове и шоколад. Основната дегустация е както винаги е в 12 часа.

Фестивалът „От нашата ферма – с любов за вас!“ се организира всяка сряда от 10,30 до 18,30 часа пред Министерството на земеделието.

Фестивалът предлага разнообразни фермерски и занаятчийски храни на малки производители от страната: краве, овче, биволско и козе сирене и кисело мляко, кашкавал, мед и пчелни продукти, сладка и сиропи, яйца, прясно месо, занаятчийски хляб, ядки, печена тиква и тиквени семки, био вино, био оцет, био чай, био гъби шийтаке, сезонни плодове и зеленчуци, пресни и сушени билки и подправки, козметика, цветя… Редовно гостуват производители на сувенири и бижута.