В стремежа си да предоставя ефективни решения на продукти за надеждно и печелившо земеделие, които да задоволяват изцяло, както нуждите на потребителите, така също и да отговарят на икономическите очаквания, които имат към тях, фирма Ариста ЛайфСайънс предлага на ползвателите продукти от серията Тализма - еталон при борбата със складовите неприятели при празни складове и директно третиране на зърно за съхранение.

Тализма ЕК и Тализма УЛ са широкоспектърни инсектициди и биоциди, предназначени за третиране на празни складови помещения за съхранение на зърно и за директно третиране на зърното при складиране за съхранение, с отлична предпазна и изтребваща ефикасност срещу основните и вторични складови вредители – гъгрици, брашнояди, зърнояди, молци и акари. Специално разработените, високоефективни формулации притежават бърз (нокдаун) ефект и продължително предпазно действие.

Подходящи за третиране на зърно за краткосрочно и дългосрочно съхранение с гарантирана продължителност на последействие от 6 до над 18 месеца.

Тализма ЕК е високоефективен продукт за унищожаване и дългосрочно предпазване от неприятели в празни и пълни складови помещения чрез дезинсекция или директно третиране на зърното. Унищожава веднага наличните неприятели – моментален ефект на пиретроида – и предпазва помещенията и зърното от 6 до 18 месеца след прилагане.

Още по темата, четете в новия брой на вестник „Български фермер“ от 14 юни.