Подходяща гарнитура са пресните зеленчуци

Необходими продукти: 4 пилешки бутчета, 150 г кашкавал, 2 скилидки чесън, един лист бутер тесто, едно яйце.

Начин на приготвяне: Бутер тестото се размразява. Чесънът се разрязва на половинки. Бутчетата се измиват и подсушават. На всяко бутче кожата се повдига леко, като се прави разрез като джобче. Там се пъхат парченца кашкавал, а под самата кожа - парченца чесън.

Посоляват се и се поръсват с червен пипер.

Бутер тестото се нарязва на дълги ивици, широки 2 см и с тях се обвиват бутчетата, но не много плътно. Поставят се в намаслена тава. Яйцето се разбива и с него се намазва тестото отгоре.

Пекат се 30 минути при 180 градуса. Вече приготвени, бутчетата се поднасят с гарнитура от пържени картофи или пресни зеленчуци.