Продукти: 1 пак. готови кори за баница; плънка: 5 яйца, 1 ч. ч. захар, 1 ч. ч. наситнени орехи, 50 г масло, 1 бакпулвер, 1 ванилия, кора от 1 лимон; сироп: 4 ч. ч. вода, 3 ч. ч. захар, 1 ванилия, сок от 1 лимон; по желание кокосови за поръсване

Приготвяне: Тавата се намаслява. Редят се корите по 2 броя една върху друга, като всяка щедро се намазва с разтопено масло. Поръсва се част от плънката и се разстила по цялата повърхност. Отново се слагат намаслени кори и отново плънка и т- н. Заделят се три кори, а останалите се нареждат в тавата. най-отгоре се оставя плънка. Заделените кори се навиват на руло и се режат на около 1 см. подреждат се върху плънката ръвномерно. поставя се в предварително загрята фурна и се пече до готовност. Залива се отгоре с предварително приготвения и изстуден сироп.