Продукти: 4 филета риба, 500 г домати, 3 стръка зелен лук, 1 скилидка чесън, 2 с.л. каперси, 4 с.л. прясна бита сметана, сол, млян черен пипер, фолио

Приготвяне: Попарваме, обелваме и нарязваме на кубчета доматите. Нарязваме лука заедно с перата. Обелваме и нарязваме на ситно чесъна. Смесваме доматите, лука и чесъна с каперсите и сметаната, посоляваме, подправяме с черен пипер. Загряваме фурната на 200 градуса. Подсушаваме филетата с домакинска хартия, посоляваме ги и ги слагаме в средата на фолиото. Покриваме ги с доматената смес и затваряме плътно фолиото, като притискаме краищата му. Слагаме в тавичка и печем около 20 минути, докато фолиото се издуе.