Приготвят се бързо и лесно

Продукти: 6 яйца, 100 г кашкавал или жълто сирене, 1 морков, 2 скилидки чесън, 2-3 суп. лъж. майонеза, 1 връзка копър, зелен лук, сол на вкус.

Приготвяне: Сварете яйцата, изчакайте да изстинат и ги обелете. Разрежете ги. В дълбока купа прехвърлете жълтъците и с вилица ги намачкайте. Добавете настърганите кашкавал и моркови. Прибавете майонезата и смачканите скилидки чесън. Разбъркайте добре и подправете със сол на вкус.

С малка лъжичка напълнете белтъците с получената смес.

Украсете с копър и зелен лук.

Пълнените яйца са готови и можете да ги сервирате на празничната трапеза.