Маверик и Чарли вече са неразделни

Кучетата са нашите най-верни и предани приятели, затова, когато се разболеят, страдаме много. Животът на 11-годишния златен ретривър Чарли се променя завинаги, когато през 2016 г. заради глаукома ослепява. След операцията за отстраняване на очите Чарли започнал да се държи съвсем различно - станал слабоподвижен и потиснат разказва стопанката му Челси. Не го радвали и новите играчки. Затова семейството решава да му вземе приятел - четиримесечното "златно" кученце Маверик. То успяло да разсее тъмнината на Чарли и донесло в живота му много светлина. Двете животни станали неразделни.

Чарли се промения- става по-игрив и потиснатостта му изчезва.

Със сближаването на двете животни, кученцето започнало да "забелязва", че старият му приятел е различен и започнал да се приспособява към него. Когато Чарли загубвал играчката, Маверик му я донасял.

Косматите приятели се разхождат заедно. Стопанката им на шега ги нарича моите сладки впрегатни кучета тъй като винаги са едно до друго. Маверик е истински водач на Чарли и му помага да върви напред.

С безграничната си енергия Маверик помогна на Чарли да погледне на света по друг начин и да се забавлява, казва стопанката им.

Споделеното пътуване е много приятно
Споделеното пътуване е много приятно
Чарли и Маверик са неразделни
Чарли и Маверик са неразделни
Приятелска игра
Приятелска игра
Чарли вече се забавлява с новите играчки
Чарли вече се забавлява с новите играчки