На традиционен годишен семинар АСМ Монтана събра водещи производители от Северна България. Благодарение на добрата си работа през последните години, дистрибуторската фирма затвърди позицията си на стабилна и конкурентна компания.

АСМ не само търгува със семена, торове и продукти за растителна защита, а предлага най-добри технологични решения за отглеждане на полските култури за всеки фермер и за всяко едно поле, казват от екипа на фирмата.

Фирмата работи с почти всички водещи производители на семена, сред които Синджента, KWS, Еуралис, Пионер и др., компании от химическата индустрия – БАСФ, Синджента, ФМС, Дюпон и др., производители на торове – Екофол, ФМС и др.

На форума специалисти на водещите компании за семена, торове и продукти за растителна защита, предложиха акцентите си за новия сезон. Фирмите от химическата индустрия представиха решения за опазване на есенните посеви,чиято защита ще започне съвсем скоро. Производителите на семена акцентираха на портфолиото си при пролетници – царевица и слънчоглед.