Сайтът на „Български фермер“ е №1 за агробизнес

26 юни 2017
Новини
0
24111
 

С 183 474 уникални посетители през месец май сайтът www.bgfermer.bg затвърждава позицията си на най-големия сайт за агробизнес в България, сочат данните на Gemius.

Този резултат на електронното издание на вестниците "Български фермер" и "Хоби фермер" е най-високият постиган от старта му през 2009 г. досега.

Ръстът в сравнение с април е 21.72 %, а на годишна база – 104.39% . За сравнение категория „Земеделие“ е със спад на месечна база от 17.40%, а на годишна – 1.47%.

126 775 са посетителите на www.bgfermer.bg, от компютър през май. 45 739 – от мобилен телефон и 22 994 от таблет.

 Всички могат да ползват и новия мобилен сайт на адрес http://m.bgfermer.bg.  Той е много по-удобeн за мобилни устройства и съдържа всички текстове, снимки, видео и т.н. от версията за компютър

48% от аудиторията на www.bgfermer.bg са жени, а 52% - мъже , сочат данните на Gemius за май. 27% от аудиторията е с образователна степен магистър или доктор, 16% - с бакалавър или полувисше, 55% - със средно и 2% - с основно образование.

Сайтът е специализиран за новини, анализи и коментари за земеделие и агробизнес, за развитието и проблемите на селските райони.

www.bgfermer.bg предлага актуална информация и полезни, практични съвети за малки и eдри земеделски производители. Информира за най-модерните технологии и практики в световното земеделие. Осигурява и публикува професионални отговори на въпроси, които читателите задават.

От началото на 2017 г. сайтът предлага и форум – своеобразна платформа, чрез която фермерите могат да обсъждат помежду си актуални теми и проблеми на агробизнеса.

*Име:
* E-Mail:
* Код:
Въведете кода от картинката
* Коментар:
Още от Новини
288
0

Със стадото ще се процедира така, както с всички останали стада, които са заразени. При положение, че всички животни са сложени на оборен режим и помежду им няма контакти, избива се само стадото,

135
0

„България е четвърта в ЕС по привлечени инвестиции по плана „Юнкер“. У нас има подписани споразумения за 423 млн. евро, които ще доведат до над 1 милиард и 700 милиона евро допълнителни инвестиции.

108
0

"Никой не е взел втора проба. Никога няма да дам стадото за евтаназия - само през трупа ми", каза баба Дора от Шарково пред Нова тв относно констатираната положителна проба за чума в стадото й.

153
0

България се бави с монтирането на малки фотоволтаици върху покривите на домовете, алармираха експерти от "Грийнпийс" пред БТА. В Европейския съюз около 5 млн.

3087
0

"2 са стадата, в които има констатирана положителна проба. Едното е на баба Дора, плюс още едно, което е в Болярово. Трябваше да пристъпим към обичайната процедура - евтаназия на животните,

Още от Фермер
477
0

Новата технология улеснява работата на операторите, като ликвидира проблема с несъвместимостта чрез обединяване на информацията от всички машини на едно място JCB пуска в действие нова версия на

144
0

Стремежът на Монсанто да запази продукта си за борба с плевелите на европейския пазар е изправен пред друго предизвикателство. Франция вече планира поетапно да прекрати действието на активната

3708
0

Предвижда се нов ред за разпределяне на държавните и общински пасища, мери и ливади Диана Ванчева Министерство на земеделието, храните и горите стъпи смело на съвсем нова почва,

297
0

Подписване на научно сътрудничество в областта на растителните генетични ресурси между Аграрния университет в Казахстан и Института по растителни генетични ресурси "К.

2394
0

Агротехника: . Засаждане на здрави картофи. . При съмнение от зараза, клубените се заравят на дълбочина 18-20 см. . Последното загърляне на растенията се прави с повече почва. .

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Митрополит Николай освещава параклис в авиобаза "Граф Игнатиево" в присъствието на президента Румен Радев. Държавният глава прие строя, а владиката благослови войската. Очаквайте

Руският пианист Иан Шарапов ще изнесе 10-часов концерт по случай рождения ден на краля на Тайланд Маха Ваджиралонгкорн /Рама Х/, който ще бъде тържествено отбелязан от цялата страна на 28 юли, предаде ТАСС. Маратонът "Десет часа музика за Рама X" ще стартира на 26 юли в Изложбения център "Ривър сити Банкок" в 10:00 часа местно време.

Щабовете на Кубрат Пулев и Хюи Фюри са се разбрали за двубой между двамата в София. Срещата ще се състои в "Арена Армеец", като най-вероятно ще бъде на 6 или 20 октомври, съобщи Би Ти Ви. Остава двете страни да се договорят за дребни детайли, които обаче няма да се превърнат в препъни камък за организиране на галата в зала "Арена Армеец".

Отговор:Описанието не е достатъчно, за да се определи вредителя. Ако стъблата са полегнали вследствие на повредата, няма какво да се предприеме. Неприятел, който вече се е вгризал, независимо дали в стъбло,...
youtube video
Към галерията с видеа