Ваня Велинска

От много години не сме се събирали в такъв формат, така че е изключително приятно да видя толкова много ценни клиенти и приятели на едно място, за което ви благодаря, каза в поздрава си към земеделските производители Севдалина Георгиева.

През лятото на миналата година стартирахме един проект "Заедно в земеделието". Той цели да обедини под един знаменател партньорски агрокомпании, които да улеснят вашата работа на полето както с качествени продукти, така и с адекватни агнономически съвети. Ние в Еуралис вярваме, че когато работим в екип, дори и да не сме от едни и същи компании, сме по-силни и по-успешни - както ние, така и вие. Затова и създадохме проекта, затова и организираме този форум, за да успеем заедно да намерим решения, с които да увеличим в пъти производителността на стопанствата ви и да развием земеделието до друго, по-високо ниво.

Преди няколко месеца земеделският кооператив, които ние представляваме в България навърши 80 години. 60 от тях сме прекарали в развитие на семепрозиводството на Еуралис, което е едно от многото направления, с които компанията се занимава.

За толкова години на международния пазар, може да се каже, че ние не правим компромис с качеството, защото за нас то е абсолютен приоритет. Движещата ни сила е иновацията и ние влагаме ежегодно огромни средства, за да разгръщаме целия биотехнологичен капаците на лабораториите ни с цел генетичният прогрес на хибридите. И като резултат имаме една от най-развитите изследователски програми в Европа, ефектът от която идва при вас под формата на силна и надеждна генетика при всички направления култури, които предлагаме.