Продукти: 500 г свинско месо (най-добре е да вземете филе), 4-5 скилидки чесън, 2 суп. лъж. горчица, сол и черен пипер на вкус.

Приготвяне: Рецептата е много лесна за изпълнение, а месото става крехко и ароматно.

Вземете цяло парче свински филе и го изплакнете под течаща вода. Подсушете го с домакинска хартия. Посолете и натрийте с черен пипер на вкус. Направете не много дълбоки разрежи в месото и шпиковайте със скилидките чесън. Намажете с горчица и оставете за няколко часа на студено място.

Завийте плътно във фолио, за да не изтече отделилият се по време на готвенето сок и месото да остане сочно. Поставете пакета в тава и пъхнете във фурната, предварително загрята до 180 градуса за около час. След час (или малко повече), отворете фолиото и увеличете градусите. Оставете месото във фурната за още 10 мин. Ще получите апетитна коричка.