Тези хедери са отлично допълнение към съществуващата ни гама и вече можем да предоставяме решения за всички наши клиенти, сподели Кристоф Грьоблингхоф, председател на управителния съвет на AGCO/Fendt

Тъй като търсенето на специализирани адаптери за комбайни се увеличава през последните години, Fendt сега разширява своята гама и включва специалните адаптери Geringhoff. За тази цел е договорено дългосрочно сътрудничество между премиум марката на концерна AGCO Fendt и Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbH & Co. KG, със седалище в Ален, Вестфалия, Германия.
Geringhoff е известен в световен мащаб като първокласен производител на

драпери, адаптери за царевица, хедери за специални култури и сгъваеми хедери

перфектно допълнение към комбайните Fendt. Продуктите на Geringhoff включват драпери с гъвкава ножова греда и с разделена рамка и мотовило за най-добра адаптация към терена, както и опционална гъвкава ножова греда за най-ниски загуби при ниска жътва в бобови култури например. Тези хедери се адаптират идеално към контура на земята. Клиентите на Fendt могат да използват и хедери с работна ширина до 13,70 м със своя комбайн. Geringhoff предлага и специални адаптери за слънчоглед и просо. Съществуващата доказала се гама хедери на Fendt - FreeFlow, PowerFlow и CornFlow, продължава да се предлага.
„Geringhoff е известен в световен мащаб като

пионер в професионалните хедери

и устройства за максимални скорости на прибиране на реколтата при най-ниски загуби. Тези хедери са отлично допълнение към съществуващата ни гама и вече можем да предоставяме решения за всички наши клиенти“, сподели Кристоф Грьоблингхоф, председател на управителния съвет на AGCO/Fendt,по отношение на сътрудничеството между Fendt и Geringhoff.

Хедерите Geringhoff се продават в Европа, Северна Америка, Австралия, Нова Зеландия и Африка.

Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbH & Co. KG вече 140 години произвежда иновативни хедери за комбайни. Със седалище в Ален, Северен Рейн-Вестфалия, Германия, семейната компания също е със седалище в САЩ и е активна на всички ключови пазари по света. От сезон 2021 и собствениците на комбайни Fendt ще могат да се възползват от още по-качествена жътва с Geringhoff.