Компанията за специализирано оборудване за прибиране на реколтата обявява нова структура, предназначена за по-ефективно посрещане на разнообразните нужди на глобалната си клиентска база. Новата структура разделя отделите на 3 части, като набляга на отзивчивостта и сътрудничеството между отделите и географските региони. 

Подразделението High Value Crop на Oxbo е фокусирано върху нуждите на клиентите на пазарите на зеленчуци, семена, корени, както и на пазарите на оборски тор, биоразтвори и химически приложения. Разполагащо с оборудване както с марката Oxbo, така и с марката H&S, подразделението за фуражи предоставя технология за сливане заедно с пълна продуктова линия за оборудване за фуражи - от разпръсквачи на оборски тор до загребващи машини и опаковчици за линии.

Подразделението за плодове на Oxbo е фокусирано върху доставката на оборудване, което да отговаря на нуждите на клиентите, занимаващи се с ягодоплодни, кафе, грозде, маслини, домати и шамфъстък.

Стратегическата реорганизация се стреми да повиши удовлетвореността на земеделските потребители на комбайните с марка Oxbo, да стимулира иновациите и устойчивостта при жътва. Основните предимства включват по-добър подход в ситуиране на екипи около клиентите, за по-добър ангажимент за партньорство и дълбоко разбиране на нуждите и изискванията на клиентите. Засилена е координацията и комуникацията между глобалните локации на Oxbo, за да се осигури безпроблемна доставка на продукти и услуги в глобален мащаб. Екипите за дадения район са упълномощени да вземат решения, да ръководят инициативи за непрекъснато усъвършенстване и да реагират на променящите се пазарни условия.

За Европа, компанията има две търговско-сервизни бази за обслужване на клиенти – във Великобритания и Нидерландия, две производствени фабрики и една централа.