Вкусно и лесно за приготвяне

Приготвяне: Пилешкото месо се посолява и поръсва с черен пипер, след което се пържи в сгорещено олио от двете страни до златисто. Извадете го в чиния и го оставете настрана.

Заемете се с приготвянето на соса. Смесете брашното и червения пипер. Разредете с вода до получаването на еднородна гладка смес. Прибавете сметаната и солта. Разбъркайте старателно. Сипете соса в тигана, където сте пържили бутчетата и оставете на слаб огън да се сгъсти. Регулирайте плътността на соса като добавяме вода или сметана. Прибавете месото, покрийте с капак и оставете да къкри за около час.

Десет минути преди да свалите от котлона, прибавете ситно нарязаната мащерка и накълцания чесън.

Получава се много вкусно ястие.