Можете да разнообразите обикновените макарони, като им добавите галета. Оказва се, че е много необичайно!

Продукти: 500 г макарони, 100 г галета, 120 г масло, 3 скилидки чесън, 1 ч. лъж. сушен магданоз, 1 ч. лъж. сушен босилек, 1 ч. л сушен риган, сол и млян черен пипер на вкус

Приготвяне: Пригответе макароните според указанията на опаковката. Изцедете и ги прехвърлете в голяма купа.

В тенджера разтопете 3 суп. лъж. масло, добавете галетата, сушените билки, сол и черен пипер. Разбъркайте и отстранете от огъня.

Разтопете останалото масло и добавете към него нарязания чесън. Изсипете макароните и разбъркайте. Добавете сместа от галетата, разбъркайте и сервирайте веднага.