Необходими продукти: 4 яйца, чаена чаша захар, 2 ч. ч. брашно, 3 супени лъжици грис, 4 суп. лъж. вода, пакетче бакпулвер, за сиропа - 250 мл. прясно мляко, 2 ч. ч. захар, 4 ч. ч. вода; пакетче ванилия.

Начин на приготвяне: Яйцата се разбиват със захарта. Прибавят се останалите продукти, след което всичко се разбива много добре.

Тази смес се изсипва в намаслена и поръсена с брашно тавичка. Блатът се изпича до златисто и се оставя да изстине.

Сиропът се приготвя като се кипнат водата, захарта, прясното мляко и ванилията. Охладеният блат се полива с топлия сироп.

Реването се сервира, след като се охлади напълно.