Кашкавалените топки с раци са вкусно и бързо предястие за неочаквани гости.

Продукти: 100 г рачешки рулца, 50 г кашкавал, 3 яйца, 1 скилидка чесън, 2 суп. лъж. майонеза, зелени подправки на вкус, сол

Приготвяне: Яйцата се сваряват, охлаждат и обелват. Кашкавалът се настъргва на ситно ренде и се прехвърля в купа.

Добавете настърганите или нарязани на дребно рачешки пръчици и пресования чесън. Прибавете настърганите яйца и майонезата. Посолете на вкус. Разбъркайте добре.

С мокри ръце оформете от сместа малки топчета и ги подредете в чиния за сервиране. Украсете със ситно нарязаните магданоз и копър и сервирайте на масата.