Новата гама трактори T5 AutoCommand на New Holland осигурява върховен комфорт при управление, водещо в отрасъла качество на изпълнение и оптимална производителност

Гамата трактори T5 AutoCommand на New Holland се отличават с върхова производителност, постигана с безстепенната автоматична скоростна кутия AutoCommand, носител на награда за иноватовна технология.

Новите модели на T5 AutoCommand имат водеща в отрасъла мощност на новия двигател FPT NEF Етап V, който се характеризира с най-ниско ниво на вредни емисии и най-чистата технологията ECOBlue HI-eSCR2. Тракторът е оборудван с кабина модел Horizon която е най-просторната на пазара и предоставя на оператора най-доброто в класа удобство и ергономичност. Към четирите модела T5 AutoCommand се предлага и версия Blue Power, която е доказан стандарт в областта на комфорта и допълнително първокласно оборудване.

New Holland Agriculture разширява серията T5 с новата гама T5 Auto Command, включваща печелилата награди технология предавателна кутия с безстепенно променящо се предавателно число. Новите модели предлагат най-доброто в класа вътрешно пространство в кабината и върховно удобство, водещи до първокласна ефективност от шофирането, съчетани с водещи в отрасъла производителност. Новият трактор T5 Auto Command предлага идеалните характеристики за повишена гъвкавост при приложения в ливади за земеделие, транспорт, почвообработващи и общински дейности.

Шон Ленън, ръководител на продуктова линия трактори, казва: "Новият T5 Auto Command е идеален за фермери със смесени дейности, средни млекопреработвателни ферми и професионални земеделци, за които товарната дейност е ключова. Новата гама се грижи за тези, които се нуждаят от гъвкав трактор с голяма маневреност за взискателни работи с ВОМ, като косене, балиране, лека почвообработка, подготовка на терени и транспорт".

Новата гама T5 Auto Command беше отличена с похвала от журито на конкурса за техническо новаторство на международното изложение EIMA, което оцени новаторската система с удължен експлоатационен срок за следобработка на отработените газове. T5 постига висока производителност с печелилата награди технология на скоростната кутия с безстепенно променящо се предавателно число AutoCommand.

Скоростната кутия AutoCommand осигурява всеобхватна производителност на гъвкавия T5 в дейностите, в които точните скорости са критични. Тристепенната настройка на ускоряването и забавянето съответстват отлично на производителността за всяка задача:

меката настройка е за "нежни" промени на посоката, отлични при високоскоростен транспорт или при работа върху хлъзгави повърхности

стандартната настройка е за нормални дейности в нивата

свръхбързата, агресивна настройка гарантира почти мигновени смени на посоката

голямата маневреност, заедно с плавното совалково превключване правят T5 AutoCommand идеален за товарачни дейности.

Новият модел трактор гарантира водеща в отрасъла мощност и чиста работа с модерния двигател FPT NEF Етап V и технологията ECOBlue HI-eSCR2 Етап V.

Вече доказалият се във времето четирицилиндров двигател NEF с ходов обем 4,5 литра, разработен от FPT Industrial осигурява мощна производителност, с максимална изходяща мощност простираща се от 110 до 140 к.с. - с до 20 к.с. повече от настоящия модел T5.120 ElectroCommand. T5 AutoCommand отговаря на стандарта за емисии ниво V с двигателя NEF и новата технология Hi-ESCR2, разработена от FPT Industrial. Новаторската система за следобработка е решение без обслужване, което свежда до минимум експлоатационните разходи, като всичко е прибрано спретнато под капака на двигателя, позволявайки максимална видимост. Компактният му размер, липсата на EGR и простото му разположение допринасят за изключителната му надеждност.

С най-доброто в класа си пространство в кабината Horizon на трактора е постигнато удобство и върховна ергономичност. T5 AutoCommand предлага най-добрата работна среда за оператора в класа си с водещата в отрасъла кабина Horizon. Безпрецедентното усещане за простор, забележително ниските нива на шум вътре в кабината, превъзходната ергономичност, модерните и интуитивни функции на подлакътника SideWinder позволяват на новите модели да предлагат всякакви удобства при работа.

Най-добрата в класа обзорна видимост, осигурена от челното стъкло и обширните остъклени пространства отстрани, е допълнително подобрена от уголемени странични огледала с регулируем горен участък, които предлагат най-добрия възможен обзор на пътя при високоскоростен транспорт.

Версия Blue Power има висок стандарт в комфорта и изключителни характеристики. Гамата T5 AutoCommand ще се предлага в 4 модела, обхващащи от 110 - 140 к.с. максимална мощност. За тези, които търсят висока степен на комфорт и изключителни функции, водещият модел T5.140 ще се предлага в елитната версия Blue Power. Той се присъединява към семейството Blue Power, което стана синоним на високо организирано работно място, най-модерна технология и привлекателен дизайн.