Много любители на кучетата смятат любимците си за членове на семейството и искат да бъдат с тях в най-радостните моменти от живота си. Вероника Силва им помага да превърнат това в реалност. Тя подготвя кучетата за сватбата на своите стопани и се грижи за четириногите по време на тържеството, съобщава metro.co.uk.
Идеята за този оригинален бизнес идва в главата на Вероника, когато готви своето куче Jake Bear за своята собствена сватба. Бъдещата булка открива, че няма кого да помоли да се грижи за любимото й куче. И веднага след това Вероника създава фирма, която се грижи за домашните любимци преди и по време на сватбата.
Няма да забравя как една клиентка се разплака от радост, докато говорехме по телефона. По думите й тя даже не допускала, че ще може да вземе на сватбата си любимото си куче, разказва Вероника.
Фирмата й осигурява транспорт, къпане, грижи за кучетата и нощувка на четириногите, като услугите й са достъпни на територията на щатите Джърси и Кънектикът. Както можете да се досетите, бизнесът на Вероника процъфтява.