Петдесетгодишният американски животновъд Джей Лейвъри, който има ферма в селцето Шарон в южната част на щата Ню Йорк, е чест "гост" на Huffington Post, тъй като обича да прави луди неща, но обикновено споделя заснетите кадри само с приятели. Този път той е решил да покаже на всички как танцува сред козите си под звуците на песента Cheap Thrills.
Лейвъри обяснява, че с танца си иска да покаже, че работата на животновъда може да е забавна, дори когато почиства обора си.
Козевъдът качва  видеото в профила си в Фейсбук и само за две седмици то е видяно от 5 милиона потребители, споделено е 60000 пъти, има 57000 харесвания и 14000 коментара. Лейвъри обяснява, че преди 15 години получил травма на гръбнака и преживял няколко операции. Възстановил се изцяло с танци и йога, които били за него алтернатива на обезболяващите.
Джей Лейвъри е бивш футболист, стюард и преводач, имаи  степен по клинична психология. Преди 2,5 години купува животновъдна ферма и твърди, че се чувства много добре сред животните. В нея освен млечни кози и овце той отглежда и кокошки, пуйки, патици и токачки по биологичен начин.
Лейвъри смята, че с видеотото си може да вдъхнови и други американци да започнат да се занимават с устойчиво производство на фермерски хранителни продукти.

(Виж видеото)