Продукти: 2 бр. пилешки гърди (филе), 150 г шунка, 150 г кашкавал, 100 мл сметана (20 - 33%), 3 скилидки чесън, 1 суп. лъж. нарязани зелени подправки (магданоз, копър), растително масло за пържене, сол, черен пипер на вкус

Приготване: Нарежете кашкавала и шунката на тънки филии. Пилешките гърди се нарязват на три пържоли. Всяка от пилешките пържоли леко се начуква с кухненски чук или с тъпата страна на ножа. Посолете малко. Върху всяко парче от пилето поставете по 2 резена шунка. Върху шунката слагаме филийки кашкавал. Завийте на стегнати рула. Ако всичко е направено правилно, тогава рулцата не трябва да се отварят по време на готвене, но за всеки случай можете да ги закрепите с клечки за зъби.

Загрейте растителното масло в дълбок тиган. Поставете вътре рулцата. Пържете от всички страни до златисто кафяво. Изсипете сметаната в тигана. Прибавете смачкания чесън и поръсете малко с черен пипер. Добавете нарязаните магданоз и копър.

Оставете да къкри на слаб огън, докато сметаната се изпари. Може да сервирате с ориз и зеленчуци като гарнитура. Ако искате можете да гарнирате с микс от ориз и булгур.