Продукти: 500 г телешко месо, 300 г пресни гъби, 2 глави лук, 150 г холандско сирене, 125 г трапезна майонеза, млян черен пипер, сол

Приготвяне: Измийте пресните гъби и ги сложете в тенджера с подсолена вода. Изчакайте водата да заври и варете 10-15 минути. Извадете гъбите от водата, изчакайте да поизстинат и ги наряжяте на филии.

Измийте и обелете лука, след което го настържете.

Почистете телешкото месо от жилите и го нарежете на филии със средна дебелина. Всяко парче се начуква от двете страни. Натрийте със сол и черен пипер. Подредете пържолите върху намазнена хартия за печене. Разпределете ги равномерно, на не много дебел слой.

Покрийте с нарязаните гъби, а отгоре разпределете лука. Поръсете месо с настърган кашкавал и щедро намажете със слой от майонеза. Сложете в загрята фурна и печете на 180 градуса за около 50-60 минути, до златисто кафяво.

Декорирайте чинията с листа от зелена салата и сервирайте.