За приготвянето ще са ви нужни само петнадесет минути

Продукти: 2 бр. пилешки гърди, 2 домата, 80 г черни маслини, 3 стръка целина, зелен лук, 1 суп. лъж. оцет (за предпочитане ябълков), 3 суп. лъж. зехтин, 1 скилидка чесън, сол и черен пипер на вкус.

Приготвяне: Започнете с пилешко месо. Изплакнете го добре под течаща студена вода и го поставете да се вари в подсолена вода. Докато филето се готви, накълцайте целината, маслините нарежете на половинки, а доматите - на не много големи парчета.

Когато гърдите са сварени, извадете ги от водата и оставете да изстиват. Нарежете ги на ивици.

За дресинга смесете олио, оцет, сол, черен пипер и нарязан чесън.

Смесете всички продукти, полейте с дресинга и оставете за известно време за да се овкуси месото.

Добър апетит!