Продукти: 3 големи домата, 4 пилешки гърди, листа от босилек, 300 г моцарела, 1 ч. лъж. смлян черен пипер, 1 ч. лъж. сол

Приготвяне: Пилешкото месо леко се начуква и се натрива със сол и черен пипер. Оставете за 30 минути в хладилника. През това време нарежете доматите на тънки кръгчета.

Загрейте фурната. Покрийте тавата с хартия за печене или фолио. Поставете пилето в тавата и налейте малко вода, така че пилето да се задушава.

Печете 10-15 минути. Когато водата се изпари, извадете пилето. Поръсете с моцарела и подредете отгоре доматите. За да не се пързалят, можете да ги закрепите с клечки за зъби. Печете още 15-20 минути.

Сервирайте пилето горещо.