Имуномодулатор от лекарствени гъби

• Комбинация от 6 екстракта от плодните тела на едни от най-ефикасните лекарствени гъби; контролира се в Германия;

• Помощ в борбата по време на химио- и лъчетерапия;

• Изключително високо съдържание на активни вещества (полизахариди, бета-глюкани) в концентрация 40% пъти по-висока от съдържанието им в обикновения гъбен прах;

„Имюн Модулатор“ се използва вече над 10 години в България с изключителен ефект при хиляди български пациенти – хора и домашни любимци. Формулата на продукта се базира на опита на древната Китайска и Японска медицина и резултатите на съвременните учени-изследователи на лекарствените гъби. Благодарение на своите доказани в практиката качества, продуктът се счита за един от най-силните натурални имуномодулиращи препарати в света. Препоръчва се за поддържане на нормална функция на имунната система и като допълващо средство в борбата с онкологични заболявания.

„Имюн Модулатор“ представлява специална смес от няколко от най-ефективните лекарствени гъби, познати по света – Шийтаке, Мейтаке, Агарикус, Рейши, Кордицепс и Кориолус. Продуктът е мощно природно средство, което спомага за поддържане на максимална функция на естествените клетки убийци (NK-клетките). “Имюн Модулатор” подпомага имунната система след проведена химио- и лъчетерапия.

Съвместната употреба на препарата в съчетание с традиционната медицина може да доведе до подобрено качество на живот на пациентите и намалени странични ефекти, които често се наблюдават при конвенционалните терапии.

Канабидиол (CBD)

Екстрактът от коноп се извлича от растения канабис (Cannabis Sativa). Използваните растения са специално отглеждани в екологично чисти райони, за да съдържат високи концентрации на канабиноиди. Измежду тях най-ценният за човешкото здраве е канабидиолът (CBD). Той няма психотропен ефект.

• Спомага за облекчаване на възпалителната болка, свързана с различни дегенеративни състояния на опорно-двигателния апарат;

• Учените твърдят, че CBD показва неврозащитно действие и би могло да се използва за подкрепа в борбата срещу сърдечно-съдови проблеми и инвалидизиращи симптоми;

• Националният институт по рака в САЩ е провел редица изследвания, които доказват, че канабидиолът може да окаже защитен ефект срещу някои онкогенетични процеси (на кожата, гърдата, белия дроб, дебелото черво и някои други видове).

Препарат от алое арборесценс

За направата на този препарат се използва рецептата на световноизвестния отец Романо Заго (Romano Zago O.F.M.) от Бразилия. Алое Арборесценс е далечен братовчед на алое вера. Според лабораторни експерименти този вид алое „потиска ангиогенезата“ (образуването на нови кръвоносни съдове към туморите). Изследванията в епруветки и при животни показват, че активните субстанции в екстракта от растението имат имуностимулиращ ефект. Алоето подобрява заздравяването на раните и е възможно да потисне възпалението. Твърди се, че Алое Арборесценс е три пъти по-мощен в своето действие при хора с туморни формирования от своя братовчед алое вера.

Алое Арборесценс има много добро въздействие върху стомаха и храносмилателната система. Известно е по света с пречистващата му функция, свойството му да подпомага стомашно-чревния баланс и обмяната на веществата.

• Имуностимулиращ ефект;

• Подпомага защитните сили на организма;

• Поддържа нормалното състояние на храносмилателния тракт;

• Подпомага възстановяването на организма по време на и след химио- и лъчетерапия.

За консултация с лекар на „Доктор Биомастер“ по отношение на продуктите позвънете на тел.: 02 952 51 99 – д-р Диана Дякова, гр. София; drbiomaster.com

За поръчки на продуктите, тел.: 02 952 34 49 и онлайн заявки в сайта: herbs-doctor.com

Вижте видеослучаи на наши пациенти: mikoterapia.bg

Тази статия е с рекламно съдържание, предоставено от трета страна и не е обвързана с редакционната политика на медията.