Агро­метеоро­ло­гич­на седмична прогноза

Кръгова икономика, енергийна ефективност, максимално оползотворяване на суровините – защо тези практики са важни? (ВИДЕО)

На фермерски пазар пред МЗХ (видео)

Технология, изпреварваща времето: Слънчоглед

Преработката на насекоми и роботизацията обсъждаха в края на втория ден от академията за агроиновации (ВИДЕО)

Академията за агроиновации продължава с панел за киберсигурност и AI в сектора (ВИДЕО)

Не пропускайте

Георги Калоянчев е отговорът на фотозагадката от 22 април. Въпросът беше: Кой е този легендарен актьор, направен млекар от баща си като дете? Жокерът беше: Той е второто момче от ляво надясно на семейната снимка. Бил е любимецът на Тодор Живков, който му казал: "Кажи какво искаш, всичко ще ти дам!" Кадърът е от фотоархива на "24 часа"
„За да има епидемия, е нужно да има източник на инфекция и неимуночувствително население, което да се разболее. Инфекциозните болести имат цикличност". Това заяви директорът на Националния център по заразни и паразитни болести проф. Ива Христова пред Нова тв. Думите ѝ са по повод увеличаването на случаите на заразени с коклюш
Синът на великия руски борец и трикратен олимпийски шампион в класическия стил Александър Карелин се оказа грузинец. Иван, който играе в “Мимино Бакуриани”, е и национал на страната. Той бе един от голмайсторите на техния национален отбор за победата със 7:1 над България в първия двубой от световното от втора дивизия, група “Б”