Продукти: 2 парчета пилешки гърди (филе), 150 г шунка, 150 г кашкавал, 100 мл сметана, 3 скилидки чесън, 1 суп. лъж. магданоз, нарязан на ситно, растително масло за пържене, сол и черен пипер на вкус

Приготвяне: Кашкавалът се нарязва на парченца. Шунката се реже на тънки филийки. Пилешкото филе се реже по дължина на по 3 парчета. Всяко от парчетата леко се начуква с тъпото на ножа или с кулинарно чукче. Посолява се леко. Върху всяко парче се поставя по 2 парчета шунка и парче кашкавал. Завивате рулата. Ако се притеснявате да не се отворят, можете да ги закрепите с клечки за зъби.

Загрейте олиото в тигана и в него запържете рулата до златисто. Прибавете сметаната и смачкания чесън. Поръсете малко черен пипер на вкус и сложете и нарязания магданоз. Намалете котлона и задушете, докато сметаната намали обема си наполовина.

Като гарнитура може да предложите ориз или задушени зеленчуци.