Валерий С и М Груп АД вече 30 години е един от водещите вносители на градинска механизация, машини и инструменти.

В началото на сезон '2021 Валерий С и М Груп АД се погрижи да предложи на своите настоящи и бъдещи клиенти цялостно решение в подбора на инструменти за всички сезонни цикли в обработката на овощни, зеленчукови или естетизиращи средата цветни градини.

Фрезоването на почвата поставя старта на работата в градината. Фрезовъчните машини с бранд PREMIUM са ергономични, надеждни и с високо качество, което ги прави едни от най-търсените модели на българския пазар.

Част от богатата продуктова гама на Валерий С и М Груп АД са различните видове свредла и садила, които значително улесняват нелекия процес на засаждане на различни видове култури. Иновация на българския пазар са свредлата за садене посредством обикновен винтоверт. Чрез подбор на различните видове свредла за садене може да се пробиват дупки за садене, за оградни колчета, за основите на декоративни огради за цветни градини и др. Размерите на свредлата са от ф40 мм до ф80 мм.

За поливния процес Валерий С и М Груп АД, предлага цялостни ефктивни решения - капково напояване с мек и тръбен маркуч, всякакви видове градински маркучи, таймери за напояване.

Портфолиото на компанията предлага и богата гама водни помпи - хидрофорни, стационарни, сондажни, вибрационни, дренажни, бензинови. Разнообразието от водни помпи с бранд PREMIUM и RTRMAX, на които Валерий С и М Груп АД е представител за България, може да удовлетвори потребностите и на най-прецизния потребител.

Голямото разнообразие от пръскачки също е част от визитната картичка на компанията. С над 30 вида ръчни, акумулаторни и бензинови пръскачки може лесно, бързо и качествено да се обработват не само различните видове градини и насаждения. Предлаганите пръскачки са подходящи за дезинфекция и обезпаразитяване на площи и помещения. https://bit.ly/3duyJ5Z

Валерий С и М Груп АД предлага и широка гама от класически градински сечива и инструменти - лопати, кирки, ножици за храсти и клони, лични предпазни средства и много други.

Повече за градинската механизация, машини и инструменти можете да разгледате: https://www.valerii.com/vcichko-za-gradinata/