Покрай събития за хотелиерите, продукти и кулинарно шоу може да се научи много

С нов формат, в четири зали и под мотото "Завръщане в бъдещето", бизнес платформата събира бранша в Интер Експо Център
Ще бъдат съчетани динамична бизнес среда и високотехнологични продукти.

В четири изложбени зали, на площ от 10 000 кв.м щандовете си разполагат близо 150 компании от страната и чужбина, които ще представят над 280 бранда от България, Италия, Германия, Испания, Нидерландия, Гърция, Турция, Словения, Румъния, САЩ, Полша, Норвегия, Великобритания, Швейцария, Чехия, Словакия, Австрия, Япония, Швеция, Китай. Присъстващите ще открият професионално кухненско оборудване и посуда, интериорен дизайн, оборудване за хотели и ресторанти, СПА и фитнес, софтуер и др.

Съпътстващата програма ще бъде изпълнена с професионални семинари за хотелиерите и кулинарните събития GastronomiX и Bocuse d’Or.

СИХРЕ ще бъде арена на GаstronomiX 2020, чиято кухня ще превземат девет топ шеф-готвачи - те ще се развихрят в серия от лекции и майсторски класове.

Ще има и съвети за успешни бизнес начинания и как се управлява репутацията в интернет и привличането на чуждестранни партньори.
Доброто функциониране на хотела, инвестициите, технологиите и успешният бизнес ще са акцент на семинара "Разговори с хотелиери: Как да създадем успешен хотел?".

Ще са там и най-добрите от интериорния бранш, да разгледат многобройни проекти и иновативни предложения.
Екологичност, оптимизиране и технологичност - трите думи са характерни за съвременния хорека сектор. Сред продуктите, които ще видим, са системи за производство на газирана и студена вода, както и биоразградими, създадени от царевица чували и пликове.