В къщата на 30-годишната британка Кати Смит в гр. Колуин Бей (графство Конуи, Северен Уелс) живеят 8 кучета и 9 котки. Миналия месец тя решава да направи обща снимка на своите домашни животни. Това се оказало много трудна работа.
Отначало Кати с помощта на шепа лакомства „убедила“ с кучетата си - три немски овчарки (Мишка, Буря и Макс), три бордър коли (Шеба, Бен и Рио) , мелезът Руби и йоркширският териер, кръстоска с малтийска болонка Теди.
Но се оказало много трудно да накара котките си Динки, Джейки, Опал, Пади, Сокс, Сафи, Синдерс, Дъсти и Смоуки да останат на едно място.
Любителката на животните споделя, че за да направи идеалната снимка й били нужни две седмици. През това време тя направила голямо количество „тренировъчни“ снимки. В крайна сметка Кати успяла да събере заедно всички свои питомци и да направи идеалната снимка.
Живеем в доста хаотичен дом, но сме свикнала с него. Гостите ни са направо шокирани, като видят колко много домашни любимци имаме. Обичам ги всичките и много се радвам, че успях да ги снимам заедно. Кучетата бяха по-послушни. Но за да накарам котките да стоят по местата си ми потрябва хитрост и търпение – просто всяка котка я връщах на мястото й, докато остане, и в крайна сметка успях, казва Кати, която спасява домашни животни.
Многобройните й домашни любимци живеят в три стаи от къщата й. Освен кучета и котки в дома на Кати живеят и 4 папагалчета, рибки и бебе таралежче.

Кати с котарака Смоуки
Кати с котарака Смоуки