Продукти: 1 глава лук, смлян черен пипер и сол на вкус, 1 л вода, 10 мл зехтин, 1 връзка копър (може и сушен), 3 картофа, 3 суп. лъж. кедрови ядки (желателно е, но може и без тях), 1 морков, 4 триъгълничета топено сирене, 200-300 г рибно филе.

Приготвяне: В тиган със зехтин задушете нарязания лук и моркова, настърган на едро ренде. Добавете печените кедрови ядки към зеленчуците и разбъркайте.

Оставете водата да заври в тенджера. Прибавете нарязаното на парченца топено сирене и разбъркайте добре с дървена шпатула. Изчакайте сиренето да се разтопи и добавете нарязаните на кубчета картофи. Варете до полуготовност на картофите.

Прехвърлете задушените лук и моркови в тенджерата и добавете рибното филе, нарязано на кубчета. Подправете със сол и черен пипер. Оставете супата да заври и варете в продължение на пет минути (докато рибата е готова). Добавете ситно нарязания копър, изключете котлона, оставете супата да ври още пет минути.