Красиво и оригинално предястие

Продукти: 4 яйца, 150 мл прясно мляко, 200 г пъстърва (леко осолена), 200 г сирене (извара), 1-2 суп. лъж. заквасена сметана, 1-2 краставици, 1-2 клонки копър (ако нямате пресен, можете да използвате и сушен), червен хайвер - по желание, за украса

Приготвяне: Пригответе тестото за омлетите. Разбийте яйцата с млякото и щипка сол. Изпечете тънки омлети. Трябва да получите 8 (за тиган с диаметър 16 см.).

Пригответе пълнежа. Смесете изварата със заквасената сметана и копъра. Обелете и нарежете краставицата на жулиени. Нарежете рибата също на кубчета.

Намажете омлета с пълнежа от изварата. В края поставете парче краставица и навийте на стегнато руло. Увийте всяко руло във фолио за свежо съхранение или целуфан. Поставете готовите рулца в хладилника за поне 1 час.

Отстранете фолиото и разрежете рулцата през средата. Гарнирайте с хайвер.