Най-верните читатели на "Български фермер" и "Хоби фермер" вече направиха своите годишни абонаменти за двата водещи агровестника за професионалните земеделци и за любителите градинари. По този начин си осигуряват и през 2024 година достоверната и най-актуална информация за новостите, тенденциите и проблемите в земеделието.

Както повелява традицията ни в началото на годината обявяваме и победителя за голямата награда от томболата на "Български фермер". Ваучерът на стойност 1000 лв. за резервни части е осигурен от пловдивската фирма "ВУКИ". Победителят - Милчо Станчев от казанлъшкото село Горно Черковище беше изтеглен от репортера на "Български фермер" Радина Иванова.

Всички останали абонати на "Български фермер" и "Хоби фермер" също вече получиха подарък - брой на списание "Космос".

Абонамент за "Български фермер" и "Хоби фермер" може да се направи при нас на www.mgb.bg, на тел. 02/9422037, на e-mail: [email protected]. Вестниците могат да бъдат купени и в пощенските клонове.

На нашите читатели и на всички български земеделци пожелаваме високи добиви, здраве и успехи. Голямата награда ще връчим по време на селскостопанското изложение "Агра" в Пловдив от 20 до 24 февруари 2024 г.

В редакцията получихме много писма за участие в томболата от нашите годишни абонати.
В редакцията получихме много писма за участие в томболата от нашите годишни абонати.