Специално предложение за своите клиенти отправя компанията за прецизно земеделие ONDO Solutions. То е насочено към всички, които ще посетят щанда на ONDO на специализираното международно селскостопанско изложение БАТА АГРО от 1-и до 5-и юни в Стара Загора. Клиентите, които поръчат конфигурация на ONDO за над 15 000 лв. без ДДС, ще получат безплатна метеорологична станция ONDO Weather. Тя позволява извличане и интеграция в платформата на ONDO на множество климатични и почвени данни, както за оранжерии, така и за открити площи. Тази информация подпомага фермерите в оптимизирането на процесите по отглеждането на културите.

Също така, посетителите на щанда на ONDO, които закупят системата в рамките на изложението, ще получат 3-месечна гаранция за връщане на парите за ONDO-контролера, независимо от причината за решението им.

На щанд 11A в сектор А2 селскотопанските производители може да видят демонстрации на всички ключови компоненти от решенията на ONDO, да разгледат и изпробват демонстрационна версия на ONDO-платформата за управление на прецизно напояване, торене и климат контрол. Всички посетители на щанда ще получат и специални условия за покупка ONDO до края на месец юни. На място ще може да се заяви и изготвяне на оферта за цялостна автоматизация на стопанството с ONDO.