MLT 841/1041 PS + Stage V NewAg XL замества моделите MLT 840/1040 Stage IV, които вече не се продават

Базирана на успешната ДНК на NewAg и посветена на интензивни селскостопански приложения, гамата NewAg XL е създадена за максимална ефективност на комфорта, производителността и разходите. XL Comfort MLT 841/1041 PS + Stage V NewAg XL са стандартно оборудвани с нова

звукоизолирана кабина, която е най-тихата на пазара - 69 dBA

Покривната решетка е с висока видимост, а достъпът до кабината е лесен. На вратата има осветление, а вътре - ново табло с дисплей Vision/Harmony, JSM джойстик на плаващ и регулируем подлакътник, автоматична ръчна спирачка и кутия с инструменти, интегрирана върху противотежест.

Новата адаптивна седалка е с въздушно окачване с по-широка и регулируема възглавница. Като опция се предлагат също отопление и електрическо регулиране на лумбалната област.

XL изпълнение MLT 841/1041 PS + Stage V NewAg XL се доставят стандартно с

нов двигател на Yanmar

с мощност 141 к.с. (+ 12% в максимален въртящ момент). Товароподемността е повишена до 4,1 тона. Има гъвкава трансмисия с преобразувател на въртящ момент със скоростна кутия Powershift, помпа за чувствителност на натоварване от 200 л/мин, резервоар за гориво от 142 л (+ 13%), изравняване на шасито (само за MLT 1041).

Сред наличните опции са камера HighView (+ 10% в производителността на натоварване), комфортна система за управление (+ 12% в производителността на натоварване), спирачки за ремарке (хидравлична, въздушна) и няколко допълнителни хидравлични функции (Интелигентна хидравлика, Регенеративна хидравлика, Active CRC).

Ефективност на разходите

MLT 841/1041 PS + Stage V NewAg XL се предлагат стандартно със свързаност за дистанционна диагностика, лесен достъп до поддръжка на всички компоненти, централизирани точки за смазване, самопочистващ се въздушен предфилтър и нови огледални опори. Интелигентното спиране на двигателя Ecostop и голямото разнообразие от избор на гуми, включително полуиндустриални решения с по-дълъг живот спестяват от общите разходи за собственост (TCO).

„Въз основа на успешната ДНК на NewAg и посветена на интензивни селскостопански приложения, гамата NewAg XL е създадена за максимална ефективност на комфорта, производителността и разходите“, споделят от Manitou.

Ново завършващо ниво – PLATINUM

е предназначено за клиенти, които търсят най-доброто изживяване NewAg XL в комфорта, производителността и ефективността на разходите. Включва допълнително надниво Elite с адаптивна седалка с въздушно окачване, хидравлично заключване на закрепването, LED светлини за работа на стрелата, LED предни пътни светлини, система за комфортно управление (CSS), камера HighView, автоматична система за смазване (AGS) и Ecostop. 

 Вътре има ново табло с дисплей Vision/Harmony и JSM джойстик на плаващ и регулируем подлакътник
Вътре има ново табло с дисплей Vision/Harmony и JSM джойстик на плаващ и регулируем подлакътник
Товароподемността е повишена до 4,1 тона
Товароподемността е повишена до 4,1 тона