Лятото е чудесно. Можете да прекарате толкова време, колкото искате на чист въздух. Но е двойно по-приятно да направите това на собствената си морава в сянката на беседка или уютен вътрешен двор.


1. КАМИНА И ПЕРГОЛА

Просторна поляна в края на градината, застлана с червени павета, с модерен набор от дивани и фотьойли, масичка за кафе и странични маси.
Струва си да забележите и стилната пергола от дървена арка и голямата каменна камина, които са основните акценти на комфорта в този летен оазис.

2. КРЪГЪЛ ДИВАН

Малка кръгла платформа, скрита зад високи дървета, с очарователен мек диван и удобни възглавнички е чудесно място за почивка и слънчеви бани. До нея води оригинална пътека от дърво.


3. СТАЯ НА ОТКРИТО

Бежови плетени мебели, ниска маса, покрита с ярка покривка, ярък килим и много диванни възглавници правят възможно създаването на това наистина уютно и весело място. Сянката осигурява дивата лоза, която прави това място защитено от слънцето, дъжда и вятъра.
Красив акцент е полюлеят от ковано желязо. Така това кътче се превръща в истинска стая на открито.


4 ДЪРВЕН ПОДИУМ

Модерен вътрешен двор на дървен подиум, изграден около дърво, със светъл ъглов диван, фотьойл, висока стена и две лампи ви осигурява удобство и уединение близо до водата.


5. КРЪГЪЛ ВЪТРЕШЕН ДВОР

Кръгъл вътрешен двор, покрит с чакъл, с масивна бетонна пейка и огнище в средата е чудесна идея и ще ви служи много години. Допълвате с възглавнички и фенери със свещи и усещането за уют е налице.


6. КРАСИВ ХАМАК

Хамак, опънат между две масивни дървета, елегантна метална странична маса, постеля от шарена черга и възглавнички на земята е нискобюджетна и много приятна идея, която всеки може да осъществи. Простичка дървена люлка допълва картината.


7. АЗИАТСКИ СТИЛ
Оригинален азиатски кът, на фона на оградата, с два меки висящи стола, разположени над малко изкуствено езерце в скална градина, внася спокойствие и уют. Подходящото осветление прави това място още по-привлекателно.


8. МОДЕРЕН КЪТ

Малко патио в модерен стил, оборудвано в задния двор до оградата, с бял чакъл, дървен подиум, огнище и удобен диван може да се превърне в истинска украса за всяка градина.


9. ЦАРСКА ПАЛАТКА

Царската палатка в самия център на градината е лесна за изработка и с минимален бюджет. Добавяте кръгла маса и няколко стола и ето ви кът за хранене под открито небе.


10. ЦЪФТЯЩА ОГРАДА

Класическата трапезария е оборудвана до оградата с красиви висящи саксии за цветя. Трябват ви само кръгла маса и различни столове и ето ви кът за хранене в сянката на дърветата в задния двор.

11. ЕКСТРАВАГАНТНО

Просторна зона с хубава морава, декоративна каменна пътека, бетонна пейка, кът за хранене и изобилие от цветни лехи и саксии. Не липсва и вертикално озеленяване на оградата.

12. ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН

Елегантен е дизайнът на малкия вътрешен двор, застлан с качествен флорален килим. Стилните дървени мебели и мъничкото изкуствено езерце са част от хармоничната картина.

13. МЯСТО ЗА ДВАМА

На малко парче земя, застлано с тротоарни плочи, поставяте два винтидж стола, странична маса и пергола арка - все едно сте донесли парче от Прованса в собствения си двор.

14. ШЕЗЛОНГИ

За да подредите място за почивка в градината, изобщо не е необходимо да харчите много пари за закупуването на красиви мебели. Достатъчно, e да сложите дървени сгъваеми шезлонги и ярка табуретка. Възглавниците са в тон с цвета на масичката

15. СЯНКА И СЛЪНЦЕ

Двe квадратни лежанки на райета и чадъри, поставени в сянката на дърветата, ще се превърнат в любимо място за почивка в летните дни.

16. ОТ МЕТАЛНИ ВАРЕЛИ

Прекрасно място за почивка с ажурни столове и маса, изработени от метални варели, е чудесен пример за декориране на двора с рециклирани материали.

17. ЛЮЛЕЕЩ СЕ СТОЛ

Всеки сенчест ъгъл на градината може да бъде превърнат в място за отдих. За да направите това, ще ви е необходим люлеещ се стол, стелаж за цветя и няколко дървени кутии. По желание всички детайли можете да боядисате в бяло.