Нямате търпение да поканите приятели и да се насладите на хубава вечер на терасата или в градината у дома! Декорацията обаче е от съществено значение за създаването на изискана среда.

Какъв стил предпочитате?

1. Селски и тропически 

Сякаш току-що сте попаднали на полинезийски остров! Съчетават се естествени тонове, дърво и ракита с някои детайли от екзотична растителност и цветните нотки на сервизите.

2. Вълшебна лятна нощ 

Ако планирате да се наслаждавате на вашето външно пространство през нощта, осветлението е от съществено значение. За да създадете свят на фантазия и магия, можете да използвате светещи гирлянди, окачени на пергола. Също така други източници на светлина като свещи или лампи.

На масата ще отива светла покривка или цвят екрю. Използвайте подложки от естествени влакна и погледнете как чиниите стоят на масата. Остава последният щрих... растения и цветя!

3.Сладко и пролетно 

Този дизайн е идеален за леки закуски или за сервиране на чай. Пастелните тонове и ракитата преобладават на масата ви.

Подберете деликатно салфетките, за да отговарят на стила и поставете централен елемент с цветя в същите нюанси.

Тук дори храната придава стил на декорацията. Представете ястията, като вземете предвид цвета и подредбата на храната. Приятен апетит!

4. Морски стил 

Очевидно - бяло и синьо! Но също така дърво и добавена растителност. Избягайте от типичния принт на морски райета и използвайте тези цветове, свързани с морския свят, по по-иновативен начин.

5. Елегантна изтънченост 

На терасата можете да организирате и по-важни и официални събития. Сиво, бяло и бронз са идеалните цветове за постигане на този ефект.

Изберете качествени сервизи, големи свещи, за да създадете интимна и деликатна атмосфера и съответния текстил, за да добавите комфорт.