Много често организирането на дома и градината се превръща в истинско предизвикателство. Мястото за  съхранение, което е неизменна част от интериора, винаги не ни достига и настъпва истински безпорядък, а след него и казусът: къде да скрием всички вещи и как да се справим с хаоса?

В този материал ще дадем отговор на въпросите с фокус на вниманието към два интериорни елемента – градинска барака и бюфет, с основен замисъл за цялостна организация на наличното пространство.

Бюфетът – обобщение на стил и функционалност

Много често при обзавеждането на трапезария ни се струва, че единственото нещо, от което имаме нужда, са маса и столове. Но идва момент, в който се оказваме с празно, незавършено пространство и куп вещи, които няма къде да скрием.  С времето осъзнаваме, че наистина е важно да оптимизираме всяко кътче, за да може всички мебели и аксесоари да създадат така необходимия комфорт и усещането за дом.

Каква е асоциацията, когато чуете думата бюфет? Със сигурност много от вас ще го свържат с кухнята на баба, но не бързайте със заключенията. Съвременните интерпретации на тази мебел се отличават с изключителен стил и майсторско изпълнение във всеки детайл, внасяйки аристократизъм, елегантност и организация във вашата трапезария.

Освен със стил, бюфетите се характеризират и с функционалност. Много от вариациите са проектирани с просторни рафтове, на които да може да изложите изисканите си колекции домакински съдове, да ги украсявате с аксесоари и красиви елементи. В допълнение повечето в долната си част имат шкафове, в които можете да съхранявате всичко, което искате да скриете от поглед.

Това, което прави бюфетите толкова предпочитани, е, че са просторни и идеални за съхраниние на всякакви вещи. Те са изключително изискани, а наличното разнообразие от размери и материали в онлайн магазин vidaXL.bg може да ви предложи съвременни линии или модели с тежък класически дизайн. Разгледайте асортимента и се осланете на вдъхновението си.

Градинска барака – многофункционално решение за вашето външно пространство

Имате красива градина, но цари истински хаос, защото гаражът се е превърнал в тайно скривалище за всички инструменти, аксесоари и градински принадлежности? Или казусът е още по-задълбочен, защото въобще не разполагате с гараж?

Не се тревожете! От  vidaXL.bg имат решение за вас - градинска барака. Освен, че са изключително практични, тези своеобразни малки къщички ще завършат по уникален начин визията на вашата градина. Те са многофункционално решение за съхранение, което ще пази и защитава всичките ви вещи от климатичните капризи на времето без да бъдат засегнати от тях.

В онлайн продуктовия каталог на магазина ще откриете голяморазнообразие от градински бараки с различни форми и размери. Препоръчваме изборът да бъде съобразен с размера на вашата градина, с нуждите ви и материала, който предпочитате.

Важно е да отбележим, че всички бараки от vidaXL са лесни за монтаж и доставката е безплатна.

Външното и вътрешното пространство в дома ви ще бъде по-оптимизирано и подредено от всякога с бюфет и градинска барака от vidaXL.bg.